Asil ve Estetik Yemek Odası Takımı: Imperia

Alışveriş Alışveriş Rehberi Asil ve Estetik Yemek Odası Takımı: Imperia

Tarihler: 11 Mayıs 2015 Pazartesi ~ 11 Temmuz 2015 Cumartesi

Firma: Kelebek Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2015 ~ Tem 11, 2015

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, güçlü, asil ve estetik bir duruşa sahip ‘Imperia’ yemek odası takımı ile mekanlarda fark yaratıyor.

Kelebek’in, yalın tasarım anlayışıyla ve gerçek bir ustalıkla hayata geçirdiği yemek odası takımı Imperia, farklı tarzı ile dikkat çeken yenilikçi ayak yapısı ve kulpsuz tasarımdan gelen sade görünümüyle mekanların havasını değiştiriyor. Gri kontur hatları ile çerçevelenen kusursuz ve şık çizgilere sahip Imperia’nın yatay çizgili dokularla hareketlendirilen ahşap yüzeyi ile kullanıcılara, doğal kaplama cevizin ayrıcalığı sunuluyor.

Seçkin koleksiyonlarını, en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturan Kelebek’in yeni yemek odası Imperia; ‘Konsol 3.489’, ‘Konsol Aynası 623’, ‘Masa 1.986’, ‘Dresuar 1479’, ‘Sandalye 365’ ve ‘Masa, konsol, sandalye takımı olarak 6.935 TL’den satışa sunuluyor.

Idea koltuk takımı ile Imperia’nın mükemmel uyumu
Estetik ve fonksiyonelliğin yanında, rahatlık ve dayanıklılığı bir arada sunan Kelebek’in Idea koltuk takımı ise Imperia yemek odası ile mükkemmel bir uyum yakalıyor. Rahat ve ergonomik oturum sağlayan matif baza ayaklı koltuk takımı Idea, minimal çizgisi ve estetik duruşuyla Imperia ile kombine olarak kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Evini zevkine ve bütçesine göre baştan aşağı donatmak isteyenler için çok kullanışlı seçenekler sunan Kelebek; birbirleriyle kombine olabilen yemek odası, yatak odası, salon takımları, kitaplıklar, köşe koltuk, TV ünitesi, sehpa ve berjer modelleri ile her yaştan kullanıcıya hitap ediyor.

www.kelebek.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT