Aşk, Divan İstanbul Otelleri’nde Bir Başka Yaşanıyor

Aşk, Divan İstanbul Otelleri’nde Bir Başka Yaşanıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aşk, Divan İstanbul Otelleri’nde Bir Başka Yaşanıyor

Tarihler: 05 Şubat 2018 Pazartesi ~ 05 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Divan İstanbul Otel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2018 ~ Nis 5, 2018

İstanbul’un farklı lokasyonlarındaki seçkin otelleriyle hizmet veren Divan, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan birbirinden romantik alternatifleri misafirlerinin beğenisine sunuyor. Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan İstanbul City, Divan Suites İstanbul G-Plus otelleri 14 Şubat’ta çiftlere unutulmaz bir gün vadediyor.

Divan Grubu’nun Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan İstanbul City, Divan Suites İstanbul G-Plus otellerinde Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menü ve konaklama seçenekleri misafirlere unutulmaz bir gün yaşatacak. Sevdikleriyle özel bir gün geçirmek isteyen herkesin zevkine uygun alternatifler sunan Divan otelleri, 14 Şubat’ta İstanbul’un tadını çıkarmaya davet ediyor.

Divan İstanbul’da Notaların Eşliğinde, “Aşkınızı Şımartın”

Divan Grubu’nun amiral gemisi niteliğindeki Divan İstanbul, misafirlerine ister konaklamalı ister konaklamasız paketler sunuyor. Divan İstanbul’da piyano ve saksafonun benzersiz uyumunun eşlik ettiği romantik akşam yemeği, özel menü ile taçlanıyor. “Aşkınızı Şımartın” adlı konaklama paketi sunan Divan İstanbul’da deluxe odada konaklama, 50 dakikalık çift masajı ve kahvaltı çiftlere unutulmaz bir 14 Şubat deneyimi sunuyor. Divan Lokanta’da romantik müzikle buluşan Sevgililer Günü akşam yemeği iki kişi 490TL’den, Aşkınızı Şımartın paketi ise 240 Euro’dan satışa sunuluyor. Konaklama paketini tercih eden çiftler gala yemeğinde yüzde 10 indirimin sahibi oluyor.

Divan İstanbul Asia Sevgililere Unutulmaz Bir 14 Şubat Vadediyor

Divan İstanbul Asia, Sevgililer Günü’nü ayrıcalıklı kılmak isteyen çiftlere Roof katında deniz manzarasına hakim Turkuaz Restaurant’ta romantik bir akşam yemeği sunuyor. Konaklamalı ve konaklamasız alternatifler sevenler için özel olarak hazırlandı. Divan İstanbul Asia’da deniz manzarasının hakim olduğu deluxe odalarda konaklamayı kapsayan pakete Nerolie Spa’ya ücretsiz giriş ve açık büfe kahvaltı da dahil.

Şehrin Merkezinde Aşk; Divan İstanbul City

İstanbul’un en merkezi ve en modern bölgesinde yer alan Divan İstanbul City, romantik bir geceye ev sahipliği yapıyor. Bu özel gece için hazırlanan paket kapsamında odada servis edilen çikolatalı çileğin yanı sıra sevgililer günü cookieleri de çiftlere unutulmaz bir ziyafet sunuyor. Divan Pub’da iki kişilik sevgililer günü yemeği 239 TL’den, bu özel günü otelde geçirmek isteyenler için akşam yemeği ve ertesi gün sabah kahvaltısının dahil olduğu iki kişilik paket ise 439 TL’den satışa sunuluyor.

Divan Suites İstanbul G-Plus

İstanbul’un kendi dinamizmini yansıtan Divan Suites İstanbul G-Plus’ta Sevgililer Günü’ne özel ister konaklamalı ister konaklamasız paketler sunuyor. Limitsiz yerli içkinin romantik müzik eşliğinde servis edildiği gala yemeği kişi başı 160 TL’den, kahvaltı dahil konaklama ve gala yemeğinin dahil olduğu paket ise iki kişi 480 TL’den sunuluyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT