Aşkını Sesli Göster!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aşkını Sesli Göster!

Tarihler: 05 Şubat 2015 Perşembe ~ 06 Nisan 2015 Pazartesi

Firma: Jabra

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2015 ~ Nis 6, 2015

Müzik tutkunu aşıklar Sevgililer Günü’nde Jabra MoveTM kablosuz kulaklıklar ile birbirine bağlanıyor!

Sevgililer Günü romantizminin en keyifli hediyesi bu yıl Jabra’dan geliyor. Yeni Jabra Move Wireless kablosuz kulaklıklar, etkileyici tasarımı, yüksek ses performansı ve cazip renkleri ile hem aşkınıza hem de dijital müziğinize derinlik ve boyut katacak.

Dayanıklı yapısı, kullanım kolaylığı ve hafifliğiyle kalite, fiyat ve performans dengesinde en iyiler arasında yerini almış olan Jabra Move Wireless, 14 Şubat’ta favori aşk şarkılarınızı kristal netliğinde sevgilinizin kulaklarına fısıldayacak.

Modern bir metropolün ışıklarından ve renklerinden esinlenilen kulaklık, kobalt mavisi (cobalt), kırmızı (cayenne) ve kömür siyahı (coal) renk seçenekleriyle aşkınızı ve sevgilinizin tarzını en iyi şekilde yansıtacak şekilde tasarlandı. Sade ve şık İskandinav tasarımını premium ses kalitesi uzmanlığıyla birleştiren yeni Move Wireless kulaklıkları, Sevgililer Günü’nde müzik tutkunu aşıkların yeni gözdesi olmaya aday.

Paslanmaz çelik kollar ve kir tutmayan kumaş gibi kaliteli malzemelerden üretilen kulaklık, hareket halindeyken bile 8 saat boyunca HD kalitesinde ses sunar ve en zorlu hava şartlarında bile ultra hafif ve ayarlanabilir taç bandıyla konforlu bir kullanım ve maksimum dayanıklılık sağlar. Kablosuz müzik keyfinin ardında son derece güçlü bir ses ve kullanışlı bir fonksiyonellik gizleyen Jabra Move Wireless, sesli yönlendirme ve otomatik eşleşme sistemiyle de mobil cihazlarla kolaylıkla bağlantı kurar. Kulaklıkla birlikte isteğe bağlı olarak gelen kablo ise, kulaklığın uçuşlarda rahatlıkla kullanabilmesi için düşünüldü.

Jabra’nın ödüllü kablosuz kulaklık serisinin yeni üyesi ve ses mühendisliğinin son harikası olan Move Wireless, D&R, Turkcell, Teknosa, Hepsiburada.com, Turkcell.com.tr ve Media Markt mağazalarında KDV dahil 399.90 TL’den satışta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT