Aşkınız Mehtap Serenat ile Lezzetlensin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aşkınız Mehtap Serenat ile Lezzetlensin

Tarihler: 10 Şubat 2014 Pazartesi ~ 14 Şubat 2014 Cuma

Firma: Mehtap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2014 ~ Şub 14, 2014

Aşkın ve tutkunun rengi kırmızı, Mehtap Serenat’ta buluşuyor. Mutfaklara kattığı şıklık kadar fonksiyonel pişirme özellikleriyle de kolaylık sağlayan Mehtap Serenat serisi; sağlık ve lezzeti buluşturuyor.

Sevgililer gününde sevdiklerine, aşkın rengi kırmızı ile birlikte sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenlerin yardımına Mehtap Serenat tencere ve tavaları koşuyor. Yeni nesil teknolojiyle üretilen seramik Serenat serisi mutfakları renklendirirken, yemek yapmayı da daha zevkli bir hale getiriyor.

Hijyen, estetik ve yanmaz yapışmazlık açısından yüksek performansa sahip Serenat Serisi; nano teknoloji üretim sayesinde kadınların yemek yaparken sıklıkla karşılaştığı tencere ve tava çizilmelerine de son veriyor.

Kullanım kolaylığı, temizlik ve sağlık açısından birden fazla fonksiyonu bir arada sunan bir Serenat serisi, düşük karbondioksit salınımıyla çevre dostu olma özelliğine taşıyor.

Serenat seramik setinin tavsiye edilen satış fiyatı 178 TL.

www.mehtap.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT