Astell&Kern XB10 ile Kayıpsız Müziğin Tadını Kablosuz Çıkarın

Astell&Kern XB10 ile Kayıpsız Müziğin Tadını Kablosuz Çıkarın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Astell&Kern XB10 ile Kayıpsız Müziğin Tadını Kablosuz Çıkarın

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 07 Şubat 2017 Salı

Firma: Bircom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Şub 7, 2017

Dünyanın en iyi taşınabilir Hi-Fi müzikçalar markası Astell&Kern, yüksek çözünürlüklü dijital ses çeviricisi XB10 ile ses kalitesinden ödün vermeden kablosuz özgürlüğü yaşatıyor.

Astell&Kern XB10 yüksek çözünürlüklü dijital ses çeviricisi (DAC), ses kalitesinden taviz vermeden kablolu kulaklığınızda kablosuz özgürlüğünü yaşamanızı sağlıyor. AK XB10, Astell&Kern’in aptX™ HD teknolojisi sayesinde Bluetooth teknolojilerinde imkansız olan 24bit HD yüksek kaliteli sesi deneyimlemenize imkan tanıyor. Bünyesinde 24bit/192kHz’e kadar desteklenen Hi-Fi DAC barındıran AK XB10, bu sayede SNR (Sinyal-Gürültü Oranı) ve THD’yi (Toplam Harmonik Bozulma) düzelterek en iyi sesi sunuyor.

Astell&Kern, tasarımlarında kullandığı ışık ve gölge motifine AK XB 10’da da yer veriyor. Bir yıldızdan gelen ışığın yayılması konseptiyle tasarlanan AK XB 10, balanslı 2,5mm çıkışıyla daha derinlikli seslerin tadını çıkarmanıza imkan tanıyor. Kolay kullanım için mikrofonu bulunan AK XB10, Bluetooth ile bağlıyken sesli çağrıları yanıtlamanızı da mümkün kılıyor. Çağrıya cevap vermek için tuşa bir kez basmak, reddetmek için de basılı tutmak yeterli oluyor. Tüm iOs ve Android cihazlarla uyumlu olan AK XB10, bluetooth özelliği barındıran Dizüstü bilgisayarlarla da kullanılabiliyor. Fiyatı: 859.90 TL.

Dünyanın en iyi taşınabilir Hi-Fi müzikçalar markalarından biri olan Astell&Kern, gelişmiş işlemcisi, “Mastering Quality Sound” (MQS) özelliği, DAC teknolojisi ve farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Müziği dinleyiciye stüdyoda kaydedildiği gibi ulaştırarak 6,5 kat daha fazla ayrıntı sunan MQS, belirgin biçimde daha iyi bir müzik deneyimi vadediyor. Astell&Kern’ün Türkiye’deki tek dağıtıcısı olan Bircom’un satışa sunduğu Astell&Kern müzikçalarlar arasında AK380, AK320, AK300, AK70, AK Jr ve XB10 modelleri yer alıyor. Bircom, taşınabilir müzikçalarlarının yanı sıra Astell&Kern’ün bluetooth dongle dock, uzaktan kumanda gibi ek donanım ve aksesuarlarını da kayıpsız, orijinal ve doğal sesin peşinde olanların beğenisine sunuyor.

Tüm Astell&Kern ürünlerini Bircom’un 4. Levent, Eski Büyükdere Caddesi No.61’de bulunan Deneyim Merkezi’nde deneyebilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca astellnkern.com.tr adresinden tüm ürün bilgilerine ve online mağazaya da ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT