Astreoid Serisi Cihazlar, Araç İçinde Kesintiz İnternet Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Astreoid Serisi Cihazlar, Araç İçinde Kesintiz İnternet Sunuyor

Tarihler: 04 Kasım 2013 Pazartesi ~ 04 Ocak 2014 Cumartesi

Firma: Parrot

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2013 ~ Oca 4, 2014

Parrot Astreoid serisi cihazlar ile aracınızda internetsiz kalmayın!

Bluetooth ve Multimedya teknolojilerinde lider firma Parrot’un araç içinde internet kullanımına yönelik ürettiği yeni ‘Parrot Astreoid’ serisindeki cihazlar, uygulamalar, multimedya, navigasyon, müzik ve eller serbest telefon gibi sunduğu gelişmiş özelliklerle otomobillerde kesintisiz internet keyfi yaşatıyor.

Parrot’un araç sahiplerine yönelik ürettiği yeni ‘Parrot Astreoid’ multimedya serisi, günlük hayatta akıllı telefonlar üzerinden kullanmaya alıştığımız birçok uygulama ve internet erişimini en güvenli ve en kullanışlı şekliyle araç içinde tüketiciye sunuyor. Cihazlar, gelen mailleri sesli okumak, ismi söylenen bir şarkıyı internetten bularak çalmak gibi sürüş keyfine keyif katan birçok uygulamayla eşsiz bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.

Mevcut araç radyosunun yerine takılabilen Asteroid Smart veya redyoya ek olarak takılabilen Asteroid Tablet ve Asteroid Mini olarak üç farklı model seçeneği bulunan Parrot Asteroid serisindeki tüm cihazlarda Android işletim sistemi kullanılıyor.

Android keyfi araç içine taşınıyor
Ayrıca, ses ile müzik arama ve telefon görüşmesi başlatma gibi birçok gelişmiş özelliği bulunan Parrot Asteroid serisinin ASTEROID Market sanal mağazasında birçok uygulama bulunuyor. ASTREOID Market navigasyon, sürüş yardımı, ilgi noktaları, müzik, internet radyosu gibi birçok uygulamayı indirip kullanma imkânı ile keyifli bir yolculuk yaşatıyor.

Parrot Asteroid serisi, seçkin araç ses ve görüntü sistemi uygulayan montaj noktaları, otomotiv bayileri ve www.mobicom.com.tr adresinden satın alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT