Asus Vivotab™ Smart ile Tablette Windows 8 Farkını Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Asus Vivotab™ Smart ile Tablette Windows 8 Farkını Yaşayın

Tarihler: 15 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 15 Temmuz 2013 Pazartesi

Firma: Asus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2013 ~ Tem 15, 2013

10.1 inç ekranlı ASUS VivoTab™ Smart, kullanıcıların Windows 8 işletim sistemine sahip, uygun fiyatlı ve yetenekli bir tablet arayışını sona erdiriyor.

Windows 8 deneyimini, 10.1 inç ekranda ve uygun fiyatla teknoloji meraklılarına sunan ASUS VivoTab™ Smart, nerede olursanız olun iş ve eğlence için mükemmel bir çözüm olmayı başarıyor. İnce ve hafif yapısıyla dikkat çeken VivoTab™ Smart, çift çekirdekli Intel® Atom™ işlemcisiyle tüm Windows 8 uygulamalarını destekliyor ve aynı zamanda sonradan eklenebilen TranSleeve Klavye aksesuarı ile kullanıcıları konfor olarak da bir basamak yukarıya taşımaya kararlı görünüyor.

Verimlilik ve eğlence için ideal
9.7 mm kalınlığa ve 580 gram ağırlığa sahip olan ASUS VivoTab™ Smart, ekranında 1366 x 768 piksel çözünürlük oluşturabiliyor. Ekran panelinde tercih edilen IPS teknolojisinin sağladığı 178 derecelik geniş izleme açısı ile sektör standartlarını değiştirmeye kararlı görünen ASUS VivoTab™ Smart, ayrıca beş noktalı çoklu-dokunma desteğiyle Windows 8 deneyimini akıcı şekilde yaşamanızı kolaylaştırıyor.

1.8 GHz gibi yüksek bir hızda çalışan ve çift çekirdekli Intel® Atom™ Z2760 işlemciye sahip olan ASUS VivoTab™ Smart, zarif gövde yapısına karşın tam bir şarjla 9.5 saate kadar pil ömrü sunuyor. Windows 8 destekli tüm uygulamalara sorunsuz bir destek sunan ASUS VivoTab™ Smart, öte yandan tak - çalıştır desteğiyle tüm bilgisayarlarda olduğu gibi sayısız çevre birimini kullanmanıza olanak sağlıyor.

ASUS VivoTab™ Smart, ön ve arka kısmında üstün sonuçlar için geliştirilmiş olan kameralar bulunduruyor. Otomatik odaklamalı, 8.0 MP çözünürlükteki arka kamera, f/2.2 diyafram açıklığı ve arkadan aydınlatmalı algılayıcı özellikleriyle profesyonele yakın sonuçlar vermekte zorlanmıyor. Sunulan arka kamera, aynı zamanda 1080p çözünürlükte Full HD video kaydı gerçekleştirerek tabletin multimedya yönünden günümüzün en üst çizgisinde bulunduğunu pekiştiriyor. Ön tarafta bulunan 2.0 MP çözünürlükteki diğer kamera ise, yüz yüze gerçekleştirilecek sohbetlerin kristal berraklığında olmasını sağlıyor. ASUS VivoTab™ Smart, dahili hoparlörleriyle tüm sesli içeriklerde üstün ses kalitesi sunmak için tasarlanmış ve sınıfında en iyi olmayı hedefleyen stereo çıkışlı ASUS SonicMaster ses teknolojisini de beraberinde getiriyor. ASUS VivoTab™ Smart’ın diğer dikkat çekici özellikleri arasında 2 GB sistem belleği, 64 GB tümleşik depolama alanı, üç yıllık ve 32 GB kapasiteli ASUS WebStorage bulut depolama servisi, Micro SD bellek kartı yuvası, Bluetooth 4.0, 802.11 b / g / n kablosuz ağ ve gün geçtikçe popülerlik kazanan NFC teknolojisi var.

Siyah ve beyaz renklerde ASUS satış noktalarında kullanıcılara sunulan ASUS VivoTab™ Smart’ın tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatı: 1199 TL’dir. Mıknatıslı koruyucu kılıf, stant ve kablosuz klavyeyi tek bir üründe toplayan ASUS TranSleeve Klavye aksesuarı ayrı olarak satılmaktadır. Detaylı bilgi için lütfen yerel ASUS satış yetkilileriyle temasa geçiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT