Atasay’dan Ramazan’a Özel Eşsiz Bir Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Atasay’dan Ramazan’a Özel Eşsiz Bir Kampanya

Tarihler: 18 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 21 Ağustos 2012 Salı

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2012 ~ Ağu 21, 2012

Atasay’dan Ramazan’da ilahi aşkın simgesi “Vav” kolye hediye!

Ramazan ayı boyunca Atasay mağazalarından alışveriş yapan herkese hattatların güzel yazabilmek için birbirleriyle yarıştığı “Vav” harfli, farklı renklerde minelerle süslenmiş, ışıl ışıl taşlarla bezenmiş kolye hediye.

Ses getiren kampanyalarıyla Türk tüketicisinin kalbini fetheden Atasay Kuyumculuk, Ramazan ayında çok özel bir bayram hediyesi sunuyor. Atasay, Ramazan kampanyası boyunca hangi ürünü alırsa alsın tüm müşterilerine 4 farklı renkte mine seçenekleri bulunan “Vav” kolye sahibi olma ayrıcalığı sunuyor.

Kullanıcısına iç denge, sabır, hoşgörü, bolluk bereket getirdiği ve kötülüklerden koruduğuna inanılan Vav harfi, kolye formuna girdi, mine ve zirkon taşlarla yeniden yorumlandı. Vav kolyeler şimdi yeni sahiplerini bekliyor.

Vav’ın anlamı...
“Vav” harfi Arapça’da yaradanın tekliğini, yaratılanınsa çokluğunu anlatır. Şekli anne karnındaki bebeğe benzer. Aynı zamanda bir yemindir. “Sana yöneldim, sana güvendim” anlamına gelir. Vav, Allah’ın Vahid ismini ve birliğini simgeler. Ebced hesabında 6 rakamına denktir ki; bu yönüyle aynı zamanda imanın 6 şartını temsil ettiği söylenir. Vav, hat sanatında çizilmesi en zor harf olarak kabul edilir ve hattatlar için marifet konuşturma sanatıdır.

21 Ağustos son gün!
Ürün gamında, dünya trendlerini yansıtan modellerden içinde öykü barındıran özgün takılara kadar her türlü zevk ve yaşam tarzına uygun altın ve pırlantalı mücevherler bulunan Atasay’ın, Vav kolye kampanyası 20 Temmuz-21 Ağustos 2012 tarihleri arasında altın ve pırltantalı ürünler için geçerlidir. Bu kolyeye sahip olmak için Atasay mağazalarından birine uğramak yeterli.

Ramazan 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT