Atıştırmalık Pazarının İtibarlı Markası: Saray

Atıştırmalık Pazarının İtibarlı Markası: Saray

Alışveriş Alışveriş Rehberi Atıştırmalık Pazarının İtibarlı Markası: Saray

Tarihler: 03 Ocak 2017 Salı ~ 03 Mart 2017 Cuma

Firma: Saray

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2017 ~ Mar 3, 2017

Türkiye’nin sevilen atıştırmalık markası Saray, Marketing Türkiye ve Akademetre’nin ortaklaşa düzenlediği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında gerçekleştirilen; İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü Araştırması sonuçlarına göre Atıştırmalık Kategorisi’nde finale kaldı…

Türkiye’nin sevilen ve yenilikçi atıştırmalık markası Saray, pazarlama dünyasının öncü yayını Marketing Türkiye ile tüketici araştırmaları konusundaki yetkinliğiyle öne çıkan Akademetre’nin ortaklaşa düzenlediği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde finale kaldı.

Türkiye’nin en büyük markalarının yarıştığı araştırmada Saray Bisküvi, gerek 35 yıla dayanan tecrübesi, gerek yenilikçi ve inovatif yaklaşımı gerekse yoğun pazarlama ve iletişim faaliyetleri ile tüketicilerin gözünde itibarlı yerini bir kez daha perçinledi.

Bu sene 38 kategori üzerinden değerlendirilen ‘İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü Saha Araştırması’nın atıştırmalık kategorisinde ilk dörde kalan markalardan biri olan Saray, son dönemde ard arda pazara sunduğu Powernut, Saray 100 Kalori, Offtime gibi yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Saray’ı finale götüren saha araştırması; 12 ilde 1200 kişiyle gerçekleştirilen yüz yüze görüşmeler neticesinde oluşturuldu. Araştırma kapsamında, 38 sektörün yıl içinde itibarını en çok artıran markaları ve bu başarıya ortak olan paydaşları belirlendi.

Saray’ın da katılacağı, 2016’nın en çalışkan markaları ve bu başarıda pay sahibi olan paydaşların katılacağı tören, 5 Ocak 2017’de Raffles İstanbul Zorlu Center’da üçüncü kez gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT