Ayaklara Özgürlük

Ayaklara Özgürlük

Tarihler: 02 Ağustos 2016 Salı ~ 02 Ekim 2016 Pazar

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2016 ~ Eki 2, 2016

Yaz sezonunun vazgeçilmezi terlikler, Tergan dokunuşuyla rahatlık tutkunu erkeklerle buluşuyor. Yaz sıcağından bunalan erkeklere pratik bir şıklık sunan marka, terlik koleksiyonunu kült renklerle oluşturuyor.

Yaz sıcağının yüzünü göstermesiyle konfor arayışı yükselişe geçiyor. Erkek modasının son yıllardaki güçlü oyuncusu terlikler, bu yaz yine kombinlerin kurtarıcısı oluyor. Yaz davetlerinde erkeklerin tarzını tamamlayan terlikler, günlük hayatta da rahatlığın yanı sıra trendy bir görünüm sunuyor.

Model çeşitliliğini üç kült renk ile bütünleyen Tergan, acı kahve, siyah ve beyaz renkli terliklerle beğeniye sunuluyor. Tatil beldelerinde olduğu kadar şehirde de popüler olan terlik modası, Tergan ile günün her saati kombinlerin başrol oyuncusu oluyor. Klasik terlik formu haricinde, parmak arası ve önü kapalı model seçeneklerini de sunan marka, yaz mevsiminin her anında size eşlik etmeye hazır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT