Ayaklarınız Clarks’la Çiçek Açsın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ayaklarınız Clarks’la Çiçek Açsın

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Clarks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Ağu 8, 2012

Ünlü ayakkabı markası Clarks’ın yeni modelleri, İngiltere’nin önde gelen bir başka markası Liberty’nin çiçek desenleriyle buluşuyor.

Bu özel koleksiyona yüzde 20 indirimle sahip olabilirsiniz.

Konforun ve şık adımların vazgeçilmez adresi Clarks, yeni koleksiyonunda klasikleşmiş bir başka İngiliz kumaş markası olan Liberty ile özel bir işbirliği yapıyor. Clarks’ın yaz koleksiyonu Liberty’nin zarif çiçek baskıları ile yeniden yorumlanıyor. Babetlerden dolgu topuklara, sandaletlerden spor ayakkabılarına her türlü ruh halinizi yansıtmaya yardımcı olan sayısız model ve renkten oluşuyor.

Liberty desenli çarpıcı kabartma baskılar, parlak bantlar, tokalarla süslenmiş özel tasarımları ve çarpıcı renkleri ile hem gece hem gündüz kullanabileceğiniz modeller yüzde 20 indirimle Clarks mağazalarında sizleri bekliyor.

Her koleksiyonunda rahatlık ve şıklığıyla olduğu kadar özel tasarımlarıyla da adından söz ettiren Clarks, bu sefer de Liberty’nin çiçek desenleri ile ayaklarınızda baharı yaşatacak.

İngiltere’nin dünyaca ünlü iki markasının işbirliği sonucu ortaya çıkan özgün modeller adımlarınızda çiçek açacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT