Babalar Günü için Şık ve Sportif Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Günü için Şık ve Sportif Hediye Seçenekleri

Tarihler: 11 Haziran 2014 Çarşamba ~ 15 Haziran 2014 Pazar

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2014 ~ Haz 15, 2014

adidas, Babalar Günü için en özel hediye seçeneklerini İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonları ile sunuyor.

Sportif bir lüks anlayışı arayanlara adidas Porsche Design Sport
Sportif bir yaşam tarzı ile lüksü bir araya getirmeye özen gösteren babaları mutlu etmek adidas Porsche Design Sport Koleksiyonu ile çok kolay. Çığır açan nitelikte mühendisliğe ve sofistike tasarıma sahip olan Porsche Design Sport Koleksiyonu, titiz bir el işçiliği ile lüks kavramlarını bir araya getiriyor.

Babalar için sokak modasına davet: adidas Originals
adidas Originals, kişiye sportif bir tarz katarken, iddialı ve gösterişli görünmesini sağlıyor. Aynı grafik baskı ve renk paletini paylaşan tek temel tasarım yaklaşımı ile hazırlanan tişörtler ve ayakkabılar babaları sevindirecek hediye seçenekleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Sporcu babalar için Climachill™
Aktif serinleme teknolojisinde devrim yaratan adidas Climachill™ ürün serisi sporu hayatının ayrılmaz bir parçası haline getiren babaların için ideal. Seride, titanyum ve 3D alüminyum serinletici küreler içeren, yenilikçi bir kumaş kullanıldı. Climachill™ sağladığı anlık ‘serinleme’ etkisi ile sıcak ortamlarda sporcunun optimum vücut ısısını korumasına yardımcı oluyor, böylece daha yoğun antrenman yapmasını, daha uzun mesafe koşmasını ve daha iyi rekabet etmesini sağlıyor.

adidas’tan yeni akıllı saat: miCoach SMART RUN
Türkiye’ye sadece 50 adet gelen dünyanın en gelişmiş, akıllı saati adidas miCoach SMART RUN ile ilk kez her seviyedeki koşucu babalar akıllı GPS sistemiyle koşularını takip edebilecek, kalp atış hızlarını bileklerinden izleyebilecek, en sevdikleri müzikleri dinleyebilecek ve gerçek zamanlı koçluk alabilecekler.

Babalar Günü hediye seçenekleri ve İlkbahar/Yaz 2014 Koleksiyonu’ndaki daha pek çok özel ürün adidas mağazaları ve yetkili satıcılarında satışa sunuluyor.

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT