Babalar Gününde Babanla Eğlenceye ve Maceraya Dal

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Gününde Babanla Eğlenceye ve Maceraya Dal

Tarihler: 12 Haziran 2012 Salı ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: Turkuazoo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2012 ~ Haz 17, 2012

Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo’da, Babalar Günü’nde babalar ve çocukları köpekbalıklarıyla macera dolu bir yolculuğa çıkıyor!

Babalar Günü’nü bu sene bambaşka bir alternatifle kutlamak istemez misiniz? Açıldığı günden bu yana yaklaşık 2 milyon ziyaretçiyi ağırlayan, Bayrampaşa’daki Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo Akvaryum, bu yıl adrenalin ve macera dolu bir ‘Babalar Günü’ geçirmenizi sağlayacak.

Babalar ve çocukları bu özel günde dev akvaryumda eğlenceye dalacak. Babalar köpekbalıklarıyla dalarken çocukları da onları 80 metrelik su altı tünelinden izleyebilecek,14 yaş üzeri olan çocuklar ise babalarıyla birlikte dalış heyecanını yaşayacak. Turkuazoo Akvaryum’da köpekbalıklarıyla dalış 16-24 Haziran tarihleri arasında tüm babalara ve babalarıyla birlikte dalış keyfi yaşayacak çocuklara özel 195 TL yerine 100 TL. Üstelik bu unutulmaz deneyimi su altında çekilebilecekleri fotoğraf ve video ile de ölümsüzleştirebilecekler.

Bu özel günde Turkuazoo Akvaryum’a gelenler ziyaretçiler, 270 derecelik su altı görüş açısına sahip gözlem salonu ile 10.000’in üzerinde sualtı canlısını daha yakından izleme fırsatı bularak unutulmaz bir gün geçirme şansı da yakalayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT