Babalar Günü’ne Özel İndirimler Gencallar'da

Babalar Günü’ne Özel İndirimler Gencallar'da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Günü’ne Özel İndirimler Gencallar'da

Tarihler: 15 Haziran 2017 Perşembe ~ 15 Ağustos 2017 Salı

Firma: Gencallar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2017 ~ Ağu 15, 2017

Yüzlerce markanın koleksiyonlarını barındıran Gencallar, yeni sezon ürünlerinde uyguladığı kampanyalar ile babalar için birçok hediye seçeneğini bir arada sunuyor.

Perakende sektörünün önde gelen isimlerinden Gencallar; kadın, erkek, çocuk ve aktif giyim koleksiyonlarıyla ilkbahar yaz sezonunda da ailelerin tercihi. Gencallar'ı rakipsiz yapan nedenlerden biri de ürün çeşitliliğinin fazla olması. Ayakkabıdan t-shirte, gömlekten pantolona, takım elbiseden parfüme kadar her tarzda ürün ve marka seçeneği ile babanıza özel hediyeyi bulmanızı kolaylaştırıyor.

Gencallar'dan alışveriş yapanlar Babalarını mutlu ediyor…

Haziran ayında 15 taksitle alışveriş ayrıcalığının yanı sıra Gencallar’da “şimdi al eylülde ödemeye başla” gibi avantajlar da bulunuyor. Ayrıca gömlek ve t-shirtlerde Babalar Günü’ne özel sürpriz indirimler sizleri bekliyor.

Gencallar; Sarar, Pierre Cardin, Koton, İpekyol, Kemal Tanca, Nike, Puma, Mavi, U.S. Polo ve daha yüzlerce markanın koleksiyonlarını ziyaretçilerine sunuyor. Ev hanımlarından memurlara, beyaz yakalı çalışanlardan işletme sahiplerine kadar herkes ücretsiz TAXİTCARD’a sahip olarak sunduğu avantajlardan yararlanabiliyor. Gencallar’ın tüketicisinin bütçesini düşünerek TAXİTCARD ile hayata geçirdiği taksit imkanı, ilkbahar yaz alışverişinin bütçeyi zorlamadan yapılmasını sağlıyor. Ayrıca, tüm banka kredi kartlarına 8 taksit seçeneği de tercih edilebiliyor. Taksit uygulamasının yanı sıra dönemsel indirim kampanyaları, taksit erteleme fırsatları, promosyonlar da Gencallar’da alışverişi daha da cazip hale getiriyor.

Babanıza özel hediyeyi bulmayı kolaylaştıran Gencallar'ı ziyaret etmeyi unutmayın…

http://www.gencallar.com.tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT