Babalar Günü’ne Özel Yüzde 20 İndirim!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Günü’ne Özel Yüzde 20 İndirim!

Tarihler: 09 Haziran 2014 Pazartesi ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Kemal Tanca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2014 ~ Haz 16, 2014

Ayakkabı modasının vazgeçilmezi KEMAL TANCA, Babalar Günü’ne özel yüzde 50’ye varan indirime ek yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. KEMAL TANCA, babasına rahat, şık ve kaliteli bir hediye almak isteyenleri mağazalarına ve kemaltancashop.com.tr’ye davet ediyor.

Dünya ayakkabı modasını yakından takip ederek, en gözde tasarımları vitrinlerine taşıyan Kemal Tanca, “Babalar Günü” için klasik, spor ve günlük kullanıma uygun koleksiyonlarını öne çıkardı. KEMAL TANCA, tarz sahibi babalara özel trendy modelleri de unutmadı.

Babanızın yüzünü güldürebilmek, ona Kemal Tanca ürünlerinden hediye etmek için %50’ye varan indirimlere ek Babalar Günü’ne özel ürünlere +%20 indirim fırsatı, 02- 15 Haziran tarihleri arasında, Türkiye genelindeki 120 Kemal Tanca mağazasında ve kemaltancashop.com.tr’de sizleri bekliyor.

KEMAL TANCA’nın İlkbahar-Yaz koleksiyonu, sezonun ruhunu yansıtan renkleri ile yakışıklı babanıza severek kullanacağı KEMAL TANCA kalitesini ve şıklığının vazgeçilmezi aksesuarları ile kombin yaparak hediye etme alternatifi sunuyor.

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT