Babalar İçin Konforlu Şıklık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar İçin Konforlu Şıklık

Tarihler: 17 Haziran 2015 Çarşamba ~ 22 Haziran 2015 Pazartesi

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2015 ~ Haz 22, 2015

Ergonomisi ve döner yapısı ile konfor vaat eden Lazzoni BRJ642 Berjer ile babanıza modern şıklığı hediye edin.

Sırtı kavrayan ergonomik yapısı ve geniş oturum alanı ile konforlu bir şıklık sunan Lazzoni BRJ642 berjer koltuğu, Babalar Günü’nde babasına kullanışlı ve şık hediye arayanlar için mükemmel seçenek sunuyor. Bir adet sırt kırlenti ile birlikte satılan BRJ642 berjer koltuğu, döner yapısı ve şıklığı ile evin her köşesinde rahatlıkla kullanılabilir. Lazzoni’nin en rahat berjerlerinden biri olan BRJ642 modeli, konfor kodlarını belirlediği için “relax berjer” olarak anılıyor.

Mekana canlı bir hava ve iddialı bir odak noktası sağlayan BRJ642 berjer koltuğu, bulunduğu mekana çok şık bir görünüm kazandırıyor. Metal ayaklarıyla bir bütünlük oluşturan berjerin farklı renk seçenekleri de mevcut. Adının hakkını veren tasarımı ile Lazzoni BRJ642 Relax Berjer Koltuğu, babanız için ideal seçim.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT