Babalar Oğullar Şıklık Yarışına Girecek

Babalar Oğullar Şıklık Yarışına Girecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Oğullar Şıklık Yarışına Girecek

Tarihler: 01 Kasım 2017 Çarşamba ~ 01 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2017 ~ Oca 1, 2018

LC Waikiki’nin babalar ve oğulları için tüm yıla yayılan ve her biri ayrı temadan oluşan bir koleksiyon hazırladı. Kasım ayında mağazalarda yerini alacak olan özel koleksiyonla baba-oğul kendilerini birer havacı / aviator gibi hissedecek.

Her yaş grubundan erkeğin beğenerek giyeceği yeni bir koleksiyona imza atan , bebekten başlayıp her yaş grubunda erkeğe hitap edenfarklı bir temayla moda severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Kasım ayında, havacılık temasının izlerini taşıyan koleksiyonuyla “baba-oğul şıklık yarışı”na sahne olacak!

Havacılık temasının hakim olduğu koleksiyonda siyah deri ceketleri aynı renk denim pantolonlar tamamlıyor. Yeşilin tonlarının çokça kullanıldığı LC Waikiki havacılık koleksiyonunda kamuflaj trendi baskın rol oynuyor. Trendler yenilendikçe farklı temalarla karşımıza çıkmaya devam edecek koleksiyonla babalar ve oğulları tarzlarını yansıtma fırsatı elde edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT