Babalara Kahve Dopingi

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Firma: Caffe Nero

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

Babalar Günü’nü ziyafete dönüştüren Caffè Nero, birbirinden lezzetli kahveleriyle babaların favorisi olacak. Tatlı sürprizlerle tamamlanacak olan kahveler, Babalar Günü’nü enerji dolu anlara dönüştürecek.

Milano'da değilseniz en iyi kahveci unvanına sahip Caffè Nero, Babalar Günü’nün lezzetini kahveleriyle katlıyor. Caffè Nero’nun özel harmanlanan espresso’sunun can verdiği kahveler, babanızla geçirdiğiniz bu özel günü enerji dolu anlar haline getirecek.

Caffè Nero’da babanızın damak tadına uygun bir kahve mutlaka bulacaksınız. Espresso sanatını incelikle icra eden Caffè Nero’da yoğun kahve tadını seven babalar için Americano, Espresso Ristretto ve Double Espresso lezzetleri ideal. Karamel ve baharata açık olan babaları ise Chai Latte ve Caramelatte karşılıyor. “Sütsüz olmaz” diyen babalar da kahve keyfini Cappuccino, Espresso Macchiato, Caffè Latte, Caffè Mocha ve White Chocolate Mocha ile tamamlıyor. Çikolata tadını hissetmek isteyen babaların gözüne Hot Chocolate ve Hot Chocolate Milano çarpıyor.

Babalar Günü’nde o’na kısa bir molayla enerji aşılamak için Caffè Nero sizi bekliyor.

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT