Babalara Özel Bakım Willow Stream SPA’da

Babalara Özel Bakım Willow Stream SPA’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalara Özel Bakım Willow Stream SPA’da

Tarihler: 28 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Willow Stream SPA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2018 ~ Tem 28, 2018

Dünyanın en lüks ve özel spa’ları arasında yer alan Willow Stream SPA, Babalar Günü’ne özel bakım ve masaj seçenekleriyle, en sevdiklerinize şehrin koşturmasını ve yorgunluğunu unutturuyor.

Fairmont Quasar İstanbul bünyesinde yer alan Willow Stream SPA, bu sene babalara muhteşem Babalar Günü’ne özel armağan alternatifleri sunuyor.

Willow Stream SPA, babaların da kendisini özel hissetmeye ihtiyacı olduğunu düşünerek sunduğu yenilenme ve tazelenme odaklı bakım ve masaj paketleriyle, kalpleri fethediyor. Babalara özel bakımlar, hem bedene hem de ruha iyi gelecek türden…

Bedeni rahatlatma ve canlandırma odaklı magnezyum kas masajı, günlük yaşam temposunda yorulan babaların gerginliğini azaltmaya odaklı. Bakımına özen gösteren babalar ise, 60 dakikalık bir cilt bakımı ile yüzlerini pürüzsüz ve kendilerini gençleşmiş hissedecekler. Her ikisi de %25 avantajlı fiyatlarla sunulan bakımlar, ek olarak ücretsiz 30 dakikalık naneli ayak peelingi ile birlikte özel sertifikasıyla hediye edilebiliyor ve yıl içinde istenen bir zamanda kullanılabiliyor. Babalar Günü özel fiyatları, 30 Haziran’a kadar geçerli ve bir özel eğitmen dersi ve beden –kitle endeksi ölçümü de, Willow Stream Spa’nın hediyesi!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT