Babanıza Ferrari ya da F-15 Savaş Uçağı Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babanıza Ferrari ya da F-15 Savaş Uçağı Hediye Edin

Tarihler: 09 Haziran 2014 Pazartesi ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Adore Oyuncak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2014 ~ Haz 16, 2014

15 Haziran Babalar Günü’nde babanıza güzel bir sürpriz yapın. Adore Oyuncak tarafından Türkiye’ye getirilen Revell marka model uçak F-15 E Strike Eagle ve model otomobil Ferari Enzo gibi birçok popüler model, babanızı bu özel günde geçmişe götürecek. Parçaları yapıştırılarak birbirine eklenen ve gerçekleriyle birebir aynı görünen efsanevi savaş uçağı F-15 E Strike Eagle 17,50 TL, spor otomobil tutkunlarının hayalini süsleyen Ferrari Enzo ise 69,90 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Adore Oyuncak, Babalar Günü için iki özel hediye alternatifi öneriyor. Dünyanın bir numaralı model üreticisi Revell tarafından hazırlanan 144’e 1 boyutunda savaş uçağı F-15 E Strike Eagle 17,50 TL, 24’e 1 boyutunda spor otomobil Ferrari Enzo ise 69,90 TL fiyatıyla tüm seçkin oyuncakçılarda, Adore Oyuncak ve adoreoyuncak.com online mağazalarında, eğlenceli bir Babalar Günü hediye alternatifi olarak yerini aldı.

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT