Babanıza Hem Şık Hemde Rahat Bir Seçim Yapın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babanıza Hem Şık Hemde Rahat Bir Seçim Yapın

Tarihler: 17 Haziran 2015 Çarşamba ~ 22 Haziran 2015 Pazartesi

Firma: Formenti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2015 ~ Haz 22, 2015

Giyimde rahatlığından ve şıklığından ödün vermeyenlerin tercihi Formenti’nin 2015 İlkbahar – Yaz koleksiyonu, Babalar Günü’nde hediye almak isteyenlere çok sayıda seçenek sunuyor.

Formenti, dünyanın en nitelikli pamuğu olan Mısır pamuğundan üretilen kumaşlarla tasarlanan, her ayrıntısında üst düzeyde malzeme kalitesi taşıyan, şık, hafif, fit, rahat ve yenilikçi tasarımların yer aldığı yaz koleksiyonu ile Babalar Günü’nde hediye seçimlerinin adresi olmaya aday. Babanızın hem işte hem de özel hayatında zevkle giyeceği farklı yaka alternatifleriyle tasarlanan tişörtler, astarsız, hafifliğiyle adeta hissedilmeyen ceketler, her kombine uyum sağlayan gömlekler, kesimleriyle dikkat çeken renkli koton pantolonlar ile serin yaz akşamlarında şıklığı tamamlayacak trikolar babanız için seçeceğiniz hediye alternatiflerinden birkaçı.

Formenti, ayrıca el yapımı ayakkabı modelleri, ipek ve örgü kravatları, özel kol düğmeleri, kemer, cüzdan koleksiyonları, hakiki deri çantaları ile de detaylara önem veren babaların aksesuarları için de en uygun hediye seçeneklerine sahip.

Zengin model seçenekleri ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Formenti, babalarını her daim şık görmek isteyenleri Babalar Günü’ne özel fırsatlar için mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT