Babanızı LC Waikiki ile Şımartın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babanızı LC Waikiki ile Şımartın

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

Türkiye moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, Babalar Günü için özel olarak tasarlanan ürünleriyle hem çocuklara, hem de babalara çifte mutluluk yaşatıyor. Ayrıca 11-16 Haziran tarihleri arasında yapılacak 75 TL ve üzeri alışverişlerde ise kalem seti ve anahtarlık hediye!

Özel günler için geniş bir hediye yelpazesi sunan LC Waikiki, Babalar Günü’nde de bu alışkanlığından vazgeçmeyerek hem babaları hem de çocukları çok şık alternatiflerle karşılıyor. Sportif babalar için rengarenk polo yaka tişörtler, sıcak yaz günlerinde rahatlık için birebir olan keten gömlek ve pantolonlar LC Waikiki’nin 2013 Yaz Erkek Koleksiyonu’nda ön plana çıkıyor. Gerçek deriden üretilen kahverengi ve siyah alternatifli ayakkabılar da klasik tarza sahip babalar için ideal hediye seçenekleri arasında.

Babalarını bu özel günde sevgi sözcükleriyle mutlu etmek isteyen çocuklar ise LC Waikiki’nin mesajlı tişörtlerine bayılacak. “Babam Beni Her Zaman Korur”, “Babasının Kızı”, “I Love Daddy”, “Sweet Father” gibi sevimli mesajların yer aldığı tişörtlerle tüm çocuklar babalarının yüzlerini güldürecekler.

Her özel günde olduğu gibi Babalar Günü’nde de LC Waikiki mağazalarına uğramayı unutmayın!

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT