Bahama İle Ayaklarınız Konfora Yelken Açacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bahama İle Ayaklarınız Konfora Yelken Açacak

Tarihler: 15 Temmuz 2014 Salı ~ 15 Eylül 2014 Pazartesi

Firma: SperryTopSider

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2014 ~ Eyl 15, 2014

Paul Sperry’nin 78 yıl önce tekne ve yat kullanımına yönelik olarak tasarladığı Sperry Top Sider ayakkabılar, Bahama modelleriyle bu sezon da beylerin favorisi olmaya devam ediyor. Markanın Türkiye’deki online alışveriş sitesi sperrytopsider com.tr ‘den % 20 indirimli alışveriş bugün başladı. Yazın tüm canlı renklerini yansıtan Bahama modelleri, farklı beğenilere de hitap ederek online alışverişte de geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Dünyaca ünlü Sperry Top Sider’lar tekne ve yat içi kullanıma uygun olduğu kadar, günlük yaşamın da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Sperry Top Sider Bahama’larla cool bir görüntü elde edin

Ayağı yormayan ultra hafif yapısı ve iz bırakmayan kauçuk taban özelliği ile Bahama’lar, her adımda rahatlığı hissettiriyor. İçeriden destekli, çıkarılabilen ve ekstra yumuşaklık sağlayan iç tabanı ayaklara rahat bir nefes aldırıyor.

Rahatlığından vazgeçmek istemeyen erkekler için Sperry Top Sider ayakkabılar; farklı renk seçenekleri ve cool modelleri ile değişik kombinler yaratıp yaz boyunca havalı görünmenizi sağlayacak.

Sperry Top Sider ürünlerine; Beymen Blender, Divarese, Kemal Tanca, Ayakkabı Dünyası, Markapark, Boyner, Kipling, Bloggers, West Marine, Nando, Nsports mağazalarından da ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT