Bakımlı saçların sırrı: Arzum Bellissima Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bakımlı saçların sırrı: Arzum Bellissima Serisi

Tarihler: 07 Eylül 2015 Pazartesi ~ 07 Kasım 2015 Cumartesi

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2015 ~ Kas 7, 2015
p>Arzum Bellissima Serisi, saç düzleştiricileri, kurutma makineleri ve yeni nesil saç fırçası modelleriyle kuaför salonlarındaki profesyonelliği evlere taşıyor. Bakımına özen gösteren kadınların en büyük yardımcısı Arzum Bellissima Serisi, ev rahatlığında saç şekillendirirken, bakımlı bir görünüme sahip olma fırsatı veriyor.

Kadınların güzelliklerini tamamlayıcı en önemli unsur olan saçlar, Arzum Bellissima ile daha bakımlı görünüyor. Arzum Bellissima Serisi, saç düzleştiricileri, kurutma makineleri ve yeni nesil saç fırçası modelleriyle kuaför salonlarındaki profesyonelliği evlere taşıyor. Bakımına özen gösteren kadınların en büyük yardımcısı Arzum Bellissima Serisi, ev rahatlığında saç şekillendirirken, bakımlı bir görünüme sahip olma fırsatı veriyor.

Arzum Bellissima Profesyonel Saç Kurutma Makinesi

Arzum Bellissima Profesyonel Saç Kurutma Makinesi, saçınızı kolayca kuruturken istediğiniz gibi şekillendiriyor. Kuaför salonlarında kullanılan fön makinelerinin bütün özelliklerine sahip AC motorlu Arzum Bellissima Profesyonel Saç Kurutma Makinesi, evinizin konforunda saç stilinizi yeniliyor.

Arzum Bellissima Creativity Saç Düzleştirici

Arzum Bellissima Creativity Saç Düzleştirici, her düzleştiricide olmayan özel tasarımı sayesinde düzleştirmenin yanı sıra mükemmel ve hareketli bukleler yapma imkanı veriyor. Makinenin hareket eden plakaları ısıyı her noktaya eşit dağıtıyor. Bu sayede saçın her yerine aynı şekli verebiliyor. Bellissima Creativity Saç Düzleştirici, saçlara parlak ve sağlıklı görünüm kazandırıyor.

Arzum Bellissima Yeni Nesil Saç Fırçası

Arzum Bellissima Yeni Nesil Saç Fırçası, diğer fırçalardan farklı olarak üfleme yerine entegre ısı sistemiyle çalışıyor. Bu sayede fırçalı saç maşası görevi görüyor. Özel tasarım fırça uçları maşanın kavrayamadığı saçları rahatlıkla kavrayarak saçın tümüne etki ediyor. İyon teknolojisine sahip Arzum Bellissima Yeni Nesil Saç Fırçası, elektriklenmeyi engelleyerek canlı ve parlak bir görünüm sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT