Bandit 3 Sizi, Konforlu ve Uzun Koşulara Davet Ediyor

Bandit 3 Sizi, Konforlu ve Uzun Koşulara Davet Ediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bandit 3 Sizi, Konforlu ve Uzun Koşulara Davet Ediyor

Tarihler: 01 Kasım 2017 Çarşamba ~ 01 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Under Armour

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2017 ~ Oca 1, 2018

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, yeni ürünleri ile, koşu alanında fırtına gibi esmeye devam ediyor. İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour’ın koşu kategorisindeki en yeni ayakkabısı Bandit 3, Ekim ayı itibariyle Under Armour koşu ayakkabıları ailesine katılıyor.

Bandit serisinin üçüncü versiyonu Bandit 3 koşu ayakkabısı, çok yönlü ve hafif bir stil sunuyor. Under Armour’ın yeni koşu ayakkabısı, koşu sırasında yerden gelen etkiyi absorbe eden ve koşuculara enerji sağlayarak rahat bir koşu deneyimi sağlayan yeni Charged Cushioning™ teknolojisine sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

Kusursuz tasarıma ve çok iyi performans değerlerine sahip yeni Bandit 3, dikişsiz topuk yapısıyla ayağa daha iyi oturuyor ve sanki ayakkabı ayağın bir uzantısıymış gibi bütünlük sağlıyor. Ayakkabının üst kısmı mükemmel hissettiriyor ve her hareketle esneyen yapısı ile uzun koşular için ideal bir tercih oluyor. Perfomans odakları koşucuların isteklerini yerine getirmesinin yanı sıra, Bandit 3, günlük kullanım için de şık bir alternatif oluyor.

Daha fazla bilgi için http://www.underarmour.com.tr’yi ziyaret edebilir, Instagram @underamourturkey hesabımızı ve Facebook sayfamız Under Armour Turkey’i takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT