Batik Değişiyor... Kreasyonları Artık Daha Modern ve Şehirli

Batik Değişiyor... Kreasyonları Artık Daha Modern ve Şehirli

Alışveriş Alışveriş Rehberi Batik Değişiyor... Kreasyonları Artık Daha Modern ve Şehirli

Tarihler: 22 Mart 2016 Salı ~ 22 Mayıs 2016 Pazar

Firma: Batik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2016 ~ May 22, 2016

Yeni sezonda Batik "Moda; out / Stil; in" diyor.

Batik’de 2016 İlkbahar – Yaz Sezonu yeni ürünler tüm mağazalarında. Çiçekler, çizgiler, mercanlar ve doreler, tiril tiril uçuşan yaz kumaşları ile yeni sezonda Batik Kadını daha şehirli ve modern.

Batik, yeni kimliği ve kreasyonuyla, kendi farkını yaratmak isteyen şehirli kadına sihirli bir değnek sunuyor. Değişen logosuyla ve mağazacılık anlaşıyla müşerilerine ulaşılabilir şıklık sunuyor.

Kendi yaşam alanını, kendi özgürlüğünü ve tercihlerini yaşayan Batik kadının temposunu yakalamak için sadece gerçeklerden, beklentilerden ilham almak yeterli değil. Batik’in yeni sezondaki yaklaşımı dünyadaki akımları harmanlayarak yorumlayan koleksiyonlar oluşturmak. Artık mottosu, “farklı ürün tipleriyle kombinle, devam ettir.”

Batik kreasyonlarını 3 tema üzerine kurguluyor.

Şehirli, modern ve dinamik Batik kadını, artık hafta sonu, relaks zamanların da kendi tarzını yaratacak sihirli değneye sahip.

Renkler, Kumaşlar, Çiçekler, Çizgiler…

2106’de renkler ve kumaşlar yazın coşkusunu yansıtıyor. Mercanlar, morlar, sarılar, hakinin yanı sıra bej ve altın tonları ana tema olarak belirlendi.

Kumaşlar ise romantik, uçuşan ve rahatlığı ön planda tutan dokulardan seçildi. Çizgili desen ve kumaşlar, fark yaratan ayrıntı üyesi olarak kullanıldı. Batik kreasyonunda ayrı bir önem verildi.

Beyaz ise kapsul koleksiyon mantığında oluşturuldu. Tüm sezon boyunca Batik sevenlere farklı kapsul koleksiyon tasarımlarıyla İlkbahar – Yaz heyecanını yaşatmaya devam edecek.

Aksesurlar ise stilin vazgeçilmezi. Batik kadınının farklılığını yaratabilmesi için çantalar, eşarplar, kolyeler ve bileklikler gibi tüm aksesuar ögelerini yeni yorumlarla kolleksiyonuna kattı. Böylece kadınımız yaz renklerini zenginleştirecek ve stiline fark katacak.

Batik’le farklı ürün tipleriyle kombinle, devam ettir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT