Batya Kebudi’nin Harikalar Diyarı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Batya Kebudi’nin Harikalar Diyarı

Tarihler: 12 Şubat 2014 Çarşamba ~ 12 Nisan 2014 Cumartesi

Firma: Batya Kebudi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2014 ~ Nis 12, 2014

Altının büyüleyici ışıltısından ilham alarak tasarladığı, yalın ama göz alıcı mücevherleri ile dikkatleri çeken Batya Kebudi, birbirinden farklı ondört hayvan figüründen oluşturduğu yeni koleksiyonu “Harikalar Diyarı” (Wonderland) ile modanın vahşi cazibesine yön veriyor!

Tasarladığı modern takıları ile şehirli kadının hayatına ışıltı katmayı başaran tasarımcı Batya Kebudi, en son koleksiyonu “Harikalar Diyarı” ile vahşi doğanın en güzel hayvanlarını pembe altının zarafeti ile birleştiriyor.

İnce işçiliğe ve mükemmel detaylara sahip olan koleksiyonda yer alan hayvan çeşitleri arasında, Aslan, At, Tavuskuşu, Fil, Yılan, Kirpi, Flamingo, Koç, Kurbağa, Kaplumbağa, Geyik, Salyangoz ve Uğurböceği bulunuyor.

Her kadının uğuruna inandığı bir hayvanın olduğunu düşünen Batya Kebudi’ nin, gündüz ve gece her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz yeni koleksiyonu “Harikalar Diyarı” nı kaçırmayın…

Fransa ve İngiltere’ ye de ihracat yapmasıyla bir dünya markası olma yolunda ilerleyen Batya Kebudi’ nin tasarımlarını Beymen mağazalarında, Online olarak ise batyakebudishop.com, Lidyana.com ve Beymen.com’ da bulabilirsiniz…

www.batyakebudi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT