Bayram Alışverişinizin Adresi DESA!

Bayram Alışverişinizin Adresi DESA!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Alışverişinizin Adresi DESA!

Tarihler: 28 Haziran 2016 Salı ~ 28 Ağustos 2016 Pazar

Firma: DESA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2016 ~ Ağu 28, 2016

DESA, 2016 Yaz Koleksiyonu’ndaki geniş ürün yelpazesiyle bu yıl yine bayram alışverişiniz için ideal seçim oluyor. Üstelik, bayram kampanyası dahilinde, DESA 2016 koleksiyonunda yer alan tüm ürünler net %50 indirime ek 2.üründe ekstra %50 indirim fırsatıyla sizlerle buluşuyor.

DESA, benzersiz kalite, usta deri işçiliği ve modern tasarımları bir arada sunan 2016 Yaz Koleksiyonu’yla moda tutkunlarının büyük beğenisini kazanıyor. Ayakkabıdan çantaya, kemerden cüzdana, deri ceketten süet yeleklere geniş bir ürün yelpazesi sunan DESA, tarz sahibi ve fark yaratan bir bayram şıklığının adresi oluyor.

DESA her tarz ve stile yönelik zengin kadın ve erkek koleksiyonuyla, tüm aileniz için ideal bayram hediyelerini sunuyor.

DESA kadın koleksiyonundaki birbirinden şık ayakkabı ve çantalar, bu bayramda anneleriniz ve eşlerinizin favorisi oluyor. DESA Aksesuar koleksiyonunda yer alan her stile yönelik birbirinden şık çanta, ayakkabı ve cüzdanlar her tarz ve yaşta kadının beğenisini kazanıyor. Sandaletten stilettoya, günlük ayakkabıdan spor ayakkabıya geniş hediye alternatifleri sunan DESA, eşleriniz ve annelerinizi, bayramda zarif ve kalıcı bir hediyeyle mutlu etmenin yolu oluyor.

Bu sezon, ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra, hem şık hem spor kıyafetlerle kullanılabilecek gece ve gündüz çantaları da hanımların büyük beğenisini kazanıyor. Şık clutch’lardan, günlük omuz çantalarına ve son dönemin yükselen trendi sırt çantalarına zengin bir çanta koleksiyonu sunan DESA, bu bayram eşleriniz ve annelerinize yanlarından hiç ayırmayacakları ve onlara hep sizi hatırlatacak bir hediye vermenin yolu oluyor.

DESA bu bayramda, tarz sahibi beyleri de unutmuyor ve erkeklere yönelik ayakkabıdan cekete, kemerden cüzdana geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. DESA 2016 Yaz koleksiyonunda, babalarınızı ve eşlerinizi mutlu edecek ve onların şıklıklarına şıklık katacak hediye alternatifleri yer alıyor. Koleksiyonda, erkeklerin iş hayatında kullanabileceği birbirinden ağırbaşlı ve şık parçaların yanı sıra, günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceği spor parçalar da yer alıyor.

Moda tutkunlarına, benzersiz şıklık ve kaliteyi, ulaşılabilir fiyatlarla sunmayı amaçlayan DESA, bayram alışverişiniz için kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. Bayram dolayısıyla, DESA 2016 koleksiyonundaki tüm ürünler net %50 indirime ek 2.üründe ekstra %50 indirim fırsatıyla sizlerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT