Bayram Çikolatanızı Akoffice'den Alın Kapınıza Kadar Gelsin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Çikolatanızı Akoffice'den Alın Kapınıza Kadar Gelsin!

Tarihler: 09 Ekim 2012 Salı ~ 31 Ekim 2012 Çarşamba

Firma: Akoffice

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2012 ~ Eki 31, 2012

Akoffice, Kurban Bayramı’nda müşterilerine ya da iş ortaklarına hediye olarak çikolata göndermek isteyen firmalara adrese teslim çikolata hizmeti sunuyor. 500 gramlık paketler halinde, altın rengi şık kutularında 13.80 TL+ KDV’den satışa sunulan Elite Madlen Çikolataları’ndan toplu sipariş vermek için Akoffice’in 444 05 89 hattını aramak ya da www.akofice.net adresine ulaşmak yeterli.

Akoffice, Kurban Bayramı’nda müşterilerine ya da iş ortaklarına çikolata göndermek isteyen kurumsal firmalara adrese teslim hizmet veriyor. Kurumsal hayatta firmaların her türlü ofis malzemesi ihtiyacını karşılayan Akoffice, www.akofice.net web adresinden toplu çikolata siparişlerini de kabul ediyor. Akoffice, bu hizmeti sayesinde kurumsal firmalara hem hızlı hem de kaliteli bir çözüm sunuyor.

500 gramlık paketler halinde hazırlanan ve 13.80 TL+KDV’den satışa sunulan Elite Madlen Çikolata’ları müşterilere altın rengi şık kutularında teslim ediliyor.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi toplu çikolata siparişi vermek isteyen firmaların 444 05 89 sipariş hattını araması ya da www.akofice.net web adresine ‘tık’lamaları yeterli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT