Bayram Godiva ile Tatlanıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Godiva ile Tatlanıyor

Tarihler: 13 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 13 Ekim 2012 Cumartesi

Firma: Godiva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2012 ~ Eki 13, 2012

1926’dan günümüze çikolata ile lüksü buluşturan Godiva, Ramazan Bayramı için çok özel bir koleksiyon sunuyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun olağanüstü motiflerinden esinlenilerek tasarlanan “2012 Bayram Koleksiyonu” tüm Godiva mağazalarında yerini aldı.

Ramazan Bayramı’nın geleneksel ikramı ve armağanı çikolata, Godiva’da lezzetin yanı sıra görsel bir şölen olarak da karşımıza çıkıyor. Bayram ziyaretleri ve ev ikramları için Godiva’nın en özel lezzetleri “2012 Bayram Koleksiyonu” kutularında sunuluyor. Godiva’nın el yapımı pralin ve trüfleri bu özel koleksiyon içerisinde, sevdiklerimizle paylaştığımız anlara en şık sunumlarıyla eşlik ediyor.

Godiva 2012 Bayram Koleksiyonu kutuları, Washington’daki National Gallery of Art’da da sergilenen Osmanlı İmparatorluğu’nun olağanüstü motiflerinden yola çıkarak tasarlandı. Asaleti ve ihtişamı günümüze taşıyan renklerle yaratılmış bu desenler, Godiva’nın cömertliğini vurgularken aynı zamanda Osmanlı imparatorluğu tarihini gözler önüne seren özel birer tasarım niteliği taşıyor. Godiva 2012 Bayram Koleksiyonu, “bayram havasının“ her anını “çikolatanın büyüsüyle” taçlandırmanız için tüm ihtişamıyla sizlerle buluşuyor.

Godiva’nın efsanevi çikolataya batırılmış lezzetlerinden hurma ve fıstık ezmesi de bayramınızın vazgeçilmez tatları olacak.

Ramazan Bayramı 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT