Bayram Kahvaltısının Tadı Çeşit Çeşit Peynirle Çıkar!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Kahvaltısının Tadı Çeşit Çeşit Peynirle Çıkar!

Tarihler: 08 Ağustos 2012 Çarşamba ~ 08 Ekim 2012 Pazartesi

Firma: Teksüt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2012 ~ Eki 8, 2012

Teksüt, yöresel peynir grubuyla bayram sabahlarına yakışacak bir ziyafet sunuyor. Antep peynirinden Mihaliç peynirine; çeçil peynirinden otlu peynire kadar birçok yöresel çeşit, kalabalık kahvaltıların vazgeçilmez eşlikçileri oluyor.

Bayram kahvaltıları, ailenin kalabalık bir sofra etrafında toplandığı en güzel anlardan biridir. Bu özel günün sabahında kurulan kahvaltı masasında, birçok lezzetli çeşit keyifle tüketilir. Teksüt’ün yöresel peynirleri de, bu vazgeçilmez tatlar arasında yer alıyor. Doğal içerikleriyle sütün en güzel halini yansıtan yöresel peynirler, büyükten küçüğe herkesin keyifle yiyebileceği seçenekler sunuyor.

Bu alternatiflerden ilki tazeliğiyle damakları şenlendiren Teksüt Dil Peyniri… Az tuzlu tadı, lifli yapısı ve yumuşak kıvamı ile tadı akıllardan çıkmayan Teksüt Dil Peyniri, kolay açılır ambalajı ve tekrar yapıştırılabilir kapağı ile kolayca muhafaza edilebiliyor.

Doğu Anadolu’nun lezzet deposu ürünü otlu peynir de Teksüt kalitesiyle bayram kahvaltılarına geliyor. Pastörize inek ve koyun sütlerinin karışımıyla ortaya çıkan otlu peynir, yabani sarımsak otuyla tatlandırılıyor. Otların ve sütün mükemmel birleşiminden oluşan Teksüt Otlu Peynir çok besleyici ve lezzetli .

Bir klasik olan çeçil peynir de uzun lifli yapısıyla TEKSÜT ürünleri arasında bulunuyor. İkramlık olarak da sunulan Teksüt Çeçil Peyniri’ni misafirleriniz keyifle tüketecek.

Kendine has görünümü ve az tuzlu tadıyla Teksüt Örgü Peyniri de bayram kahvaltılarının leziz alternatiflerinden… Süt kokusu ve pürüzsüz yapısıyla Teksüt Örgü Peyniri, tam anlamıyla alışkanlık yaratıyor.

Ezilebilir bir yapıya sahip olan Teksüt Lor Peyniri de hem böreklerin içinde hem de tek başına tadı damaklarda kalacak bir deneyim sunuyor. Teksüt Lor Peyniri, çörekotuyla lezzetlendirildiğinde kahvaltı masalarının ilgi gören seçenekleri arasında yer alıyor.

Krem peynir, kaşar peyniri, labne ve sürülebilir Taze peynir seçenekleri ise çocukların vazgeçilmezi.

Teksüt’ün bayram kahvaltıları için önerdiği şık ve leziz bir seçenek de bulunuyor. Biberli Omlet, pratikliğiyle sabah neşesi oluyor! Biberli Omlet’in yapılışını görmek için Teksüt’ün Facebook sayfasını ziyaret etmek yeterli.

Farklı lezzet ve tatlar yaratmak için web sitesindeki tariflerden de ilham alabilirsiniz, afiyet olsun.

www.teksut.com
www.facebook.com/teksut

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT