Bayram Kombininize En Uygun Çanta Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Kombininize En Uygun Çanta Seçenekleri

Tarihler: 14 Temmuz 2015 Salı ~ 14 Eylül 2015 Pazartesi

Firma: Aker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2015 ~ Eyl 14, 2015

İpeği en özgün tasarımlarda kullanarak moda tutkunlarının beğenisini kazanan Aker, ipek ve derinin el ele verdiği çanta tasarımlarıyla da bayram alışverişinde de farkını sergiliyor. 2015 yaz sezonuna hit renkler ve tescilli desenler eşliğinde iddialı bir giriş yapan Aker çantalar, net %30 indirim fırsatıyla kadınların bayram şıklığına ortak oluyor.

Detaylarda anlam kazanan tasarımlar

Gold zincir, deri kulp ve fermuar formlarının eşlik ettiği Aker Çantalar, bayramda şıklığınızı yeni bir boyuta taşıyor. Farklı tonlardaki kırmızı, pembe, sarı ve lacivert renklerini başarıyla bir arada kullanan Aker çantalar; renkli giyimden hoşlananlar için, tek ve çoklu renk seçenekleriyle sunuluyor. Küçük, orta ve büyük boyutlarda nude renkli seçenekler de sunan Aker çantalar, asil duruşu yansıtmanızı sağlıyor.

Aker, çantalarında kullandığı ipek malzemesiyle yazın kullanım kolaylığı sağlarken, modern hatları ve elegan duruşuyla kadınların bayram kombinlerinde başrolü almaya hazır.

Aker çantaları, Aker Mağazaları ve Aker’in online alışveriş sitesi aker.com.tr’de bulabilirsiniz.

http://aker.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT