Bayram Şıklığının Tek Adresi FLO!

Bayram Şıklığının Tek Adresi FLO!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Şıklığının Tek Adresi FLO!

Tarihler: 20 Haziran 2017 Salı ~ 20 Ağustos 2017 Pazar

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2017 ~ Ağu 20, 2017

Herkesin ayakkabıcısı FLO’ da 7’den 70’e herkesi şık adımlarla buluşturan bayram coşkusu başladı. Her yaşa her tarza hitap eden binlerce ayakkabı ve çanta çeşidini bir arada sunan FLO; zengin koleksiyonu, cazip fiyatları ve indirimleriyle bayram alışverişlerinin de vazgeçilmez adresi!

Soft renklerin ve metalik etkilerin dikkat çektiği FLO kadın koleksiyonunda, dünya trendleri ulaşılabilir fiyatlarla buluşuyor. Oxford modeller, loaferlar ve sneakerlar casual ve sportif giyinmeyi sevenler için idealken; topuklu sandaletler ve stilettolar da her daim topukludan vazgeçemeyen kadınlara bayram için doğru bir kombin seçeneğini oluyor.

FLO’nun hem klasik hem de sportif çizgilere sahip erkek koleksiyonu, her zevke ve her bütçeye hitap eden modellere yer veriyor. Süet, keten ve nubukların yer aldığı koleksiyonda kırmızı, bordo, lacivert, mavi, beyaz ve bej renk tonları ön plana çıkarken; renkli tabanlar, marin temaları ve çizgi detayları dikkat çekiyor. Erkeklerin en çok tercih ettikleri renkler olan siyah ve kahverengi ile buluşan klasik modeller ise dikiş, bağcık ve taban detaylarıyla farklılaşıyor.

FLO çocuk koleksiyonunda tüm çocukları hayallerindeki rengarenk ve eğlenceli ayakkabılarla buluşuyor. Bu bayram da tarz sahibi çocuklar FLO’da aradığı ayakkabıdan çok daha fazlasını buluyor. Spor şıklığın diğer adı FLO spor koleksiyonunda ise bayrama özel sneakerlar ön plana çıkıyor.

FLO’nun 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda yer alan modellerini görebilmek ve bayram kombininize eşlik edecek en şık ayakkabıyı bulabilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT