Bayramda Şıklığınıza Yön Veren Çizgiler Sabri Özel’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramda Şıklığınıza Yön Veren Çizgiler Sabri Özel’de

Tarihler: 22 Ekim 2012 Pazartesi ~ 22 Aralık 2012 Cumartesi

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2012 ~ Ara 22, 2012

Yenilikçi tasarımları ile erkek ve kadın giyim modasına yön veren Sabri Özel, bu kış da benzersiz bir koleksiyon sunuyor… Sabri Özel, günün her anına özel, rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerle bayramda da alışveriş tutkunlarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. %20’ye varan indirim oranlarıyla Sabri Özel’in Sonbahar – Kış Sezonu’na ait en yeni modelleri şıklığınıza şıklık katmak için sizleri bekliyor…

Ayrıca Sabri Özel Mağazalarından 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Turkcell hat kullanıcılarını, yüzlerce dakika kazanma fırsatı bekliyor. 25 Kasım’a kadar Sabri Özel’de yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişinizde Faturalı hatlarda 45 TL’ lik fatura indirimi hediye, Hazır Kart’lılarda ise Turkcell’den Turkcell’e 500 dk. hediye ediliyor.

Sabri Özel; klasikle modern çizgileri birleştirdiği, özel kumaşlardan üretilmiş, birbirinden şık gömlekleri ile iş ve özel yaşamın vazgeçilmezi olan takım elbiselerini yeni sezonda erkek kullanıcılarıyla buluşturuyor. Sabri Özel’in, kesimleri ve kumaşlarıyla son derece şık ve konforlu pantolonları kendinizi iyi hissettirmeye devam ediyor…

Sabri Özel’in Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda göze çarpan renkler, erkek giyiminin vazgeçilmez tonlarından oluşuyor. Siyah, koyu lacivert, füme, nefti, haki, gri tonları ve camel modellerde kullanılan ana renkler arasında...

Daha şık, daha fit bir görünüm
Sabri Özel’in kalıp sisteminde yapılan değişiklikler sayesinde, erkekler daha fit bir görünüme kavuşuyor. Ekose ve çizgili gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar, tek ceketlerle kombinlenen chino ve jean pantolonlar, her tarzdan erkeğin beğenisine sunuluyor.

Sabri Özel’de sweat’ler şerit ve aksesuarlarla süslenirken, trikolarda alkantara ve metal aksesuarlar revaçta… Triko montlarda kullanılan kalın metal fermuarlar ise sezonun detayları arasında yer alıyor.

Sabri Özel, 2012 -2013 Kış Koleksiyonu için bu kış da; giyimine önem veren, kalite ve şıklığı birlikte arayan kullanıcılarına benzersiz bir koleksiyon sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT