Bebeğiniz için Sağlık ve Konfor Bir Arada

Bebeğiniz için Sağlık ve Konfor Bir Arada

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bebeğiniz için Sağlık ve Konfor Bir Arada

Tarihler: 06 Şubat 2018 Salı ~ 06 Nisan 2018 Cuma

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2018 ~ Nis 6, 2018

Bebek bakımı konusunda sahip olduğu 30 yıldan fazla deneyim ile bebekler ve anneleri için her zaman en iyisini yapmak için çalışan Philips Avent, Soothie emziklerinin ortodontik tasarımı ile diş ve diş etlerinin doğal gelişimini desteklerken, %100 hastane sınıfı silikondan oluşan esnek yapısı ile bebeğiniz için konfor sunuyor.

Annelerin ihtiyaç ve önerilerini değerlendirerek bebeklere her zaman en yüksek konforu sunan Philips Avent, farklı ihtiyaçlara yönelik modelleri bulunan ortodontik emzikleri ile bebeklerin mutlu ve huzurlu büyümesine destek oluyor.

%100 hastane tipi silikondan üretilen Philips Avent Soothie Emzikler, bebeklerin yüzünde rahat duran yapısı ile kullanım kolaylığı sunuyor.

0-3 ay ve 3-18 aylık bebekler için iki farklı çeşidi bulunan Philips Avent Soothie emzikler, BPA içermiyor; tadı ve kokusu bulunmuyor. Philips Avent Sterilizatör ile steril edilebilen Philips Avent Soothie Emzikler, bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT