Bebeğinizin Banyo Keyfi...

Bebeğinizin Banyo Keyfi...

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bebeğinizin Banyo Keyfi...

Tarihler: 23 Şubat 2016 Salı ~ 23 Nisan 2016 Cumartesi

Firma: Suavinex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2016 ~ Nis 23, 2016

Banyo suyu sıcaklığını Suavinex’in termometresiyle ayarlayın…

Bebekler banyo ritüellerini çok severler. Her gün ya da gün aşırı ve aynı saate banyo, bebekler için idealdir ve bu ritüel de suyun sıcaklığı çok önemlidir.

İşte tam bu noktada son teknoloji kullanarak geliştirdiği banyo termometresiyle bebeklerin ideal su sıcaklığında duş almalarını sağlayan Suavinex, bebeklerin rahat ve keyifli bir uykuya dalmasına yardımcı oluyor.

ARS Bebek A.Ş. tarafından Türkiye’ye getirilen Suavinex, son teknoloji kullanarak geliştirdiği Banyo Termometresi ile annelerin tercihi olmaya devam ediyor.

Bebeklerin sağlığına ve gelişimine anneleri kadar özen gösteren Suavinex, banyo termometresiyle bebeklerin ideal sıcaklıkta duş almasını sağlayarak gece ve/veya gündüz mışıl mışıl ve kaliteli bir uykuya dalmalarına yardımcı oluyor.

BPA ve Civa içermeyen ve Avrupa çocuk bakım ürünleri standartlarına uygun olarak üretilen termometre, kırmızı, mavi ve mor renk seçenekleriyle tüm annelere hitap ediyor.

www.arsbebek.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT