Benim ‘Arzum’ Annemi Mutlu Etmek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Benim ‘Arzum’ Annemi Mutlu Etmek

Tarihler: 02 Mayıs 2013 Perşembe ~ 02 Temmuz 2013 Salı

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2013 ~ Tem 2, 2013

Anneler Günü için annenize ‘ Ne hediye alsam?’ telaşını yaşıyorsanız, Arzum yepyeni ürünleri ile size farklı alternatifler sunuyor. Özel günlerin vazgeçilmezi Arzum, birbirinden güzel hediye seçenekleriyle annenizi mutlu ederken, hayatını da kolaylaştıracak.

Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların ihtiyaçlarını belirleyerek ürünlerini bu doğrultuda tasarlayan Arzum Küçük Ev Aletleri, bu ‘Anneler Günü’nde de farklı ürünleriyle göz dolduruyor. Arzum Steamart Maxi Ütü, Blendart Multi Blender Seti ve IF Product Desing Award 2013 ödüllü Fırrın ekmek kızartma makinesiyle Arzum, annelerin kendilerine daha çok vakit ayırmalarını sağlayacak.

IF Product Design Award 2013 Ödüllü Arzum Fırrın
Tasarımcı Atıl Kızılbayır imzasını taşıyan Arzum Fırrın, annelerin sabah kahvaltılarını şenlendiriyor. Soğuyan yiyecekleri tekrar ısıtması, buzlu yiyecekleri anında çözebilmesi ve kolay temizlenebilir tepsisi ile annelere kolaylık sağlıyor. Bilinen ekmek kızartma makinelerinden oldukça farklı çizgiler taşıyan Arzum Fırrın, 7 ayrı kızartma kademesiyle farklı damak zevklerine hitap ederek farklı büyüklükteki ekmekleri rahatlıkla kızartabiliyor. IF Product Design Award ve dünyanın saygın tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen PLUS X AWARD’da ‘Design’ dalında ödül sahibi Arzum Fırrın’ın Anneler Günü’ne özel kampanyalı fiyatı 129 TL.

Arzum Steamart Maxi Ütü
ECO özelliğine sahip Arzum Steamart Maxi ütü, çevre dostu anneler için enerji sarfiyatının fazla olduğu ütüleme işleminde bile enerji tasarrufu sağlıyor. Cerasol kaplı özel seramik tabanı ve iyon teknolojisine sahip Arzum Steamart Maxi, yüksek buhar gücü ve 118 buhar deliğiyle tek hamlede en zor kırışıklıkları açarak annelere rahat ve zevkli bir ütü deneyimi yaşatıyor. Özel patentli otomatik su doldurma sistemi ve ekstra su tankı ile ütü, alt haznesine oturtulduğunda kullanım sırasında boşalan su otomatik olarak geri dolarak sürekli su doldurma derdine son veriyor.

Dijital ekran ile kullanım kolaylığı sağlayarak üç emniyetli otomatik kapanma özelliğiyle Arzum Steamart Maxi Ütü fişte unutulsa bile güvenli bir şekilde ütünün soğumasını sağlıyor. Anneler Günü’ne özel Arzum Steamart Maxi’nin kampanyalı fiyatı 259 TL.

Arzum Blendart Multi Blender Seti
Zamanının çoğunu mutfakta geçiren annelerin ihtiyaçlarını belirleyerek ürünlerini bu doğrultuda tasarlayan Arzum, Türkiye’de ilk ve tek 6 bıçaklı blenderı ile her türlü karıştırma, parçalama ve kırma işlemini kolayca gerçekleştiriyor. 1,5 lt’lik kapasiteli işlem haznesiyle 700 Watt’lık yüksek motor gücüne sahip Arzum Blendart Multi Blender Seti, farklı renkteki alternatifleriyle annelerin beğenisine sunuluyor. Blendart Multi Blender Seti Anneler Günü’ne özel olarak 249 TL’den satışa sunuluyor.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT