BergHOFF Neo Dökme Demir Tencere ve Tavalar

Alışveriş Alışveriş Rehberi BergHOFF Neo Dökme Demir Tencere ve Tavalar

Tarihler: 25 Haziran 2013 Salı ~ 25 Ağustos 2013 Pazar

Firma: BergHOFF

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2013 ~ Ağu 25, 2013

Sofralarda Baş Köşede Yerini Alan, Sağlıklı Ve Lezzetli Yemekler Pişiren BergHOFF Neo Dökme Demir Tencere ve Tavalar İle Yemek Hazırlamak Artık Daha Keyifli!

Döküm özelliğiyle dikkatleri üzerine çeken BergHOFF Neo Dökme Demir Tencere ve Tavalar ile sofralarda baş köşede yerini alıyor. Hem ocakta hem de fırında kullanılabilen Neo Dökme Demir Tencere ve Tavaların yüzeyindeki yüksek sıcaklık, etin pişer pişmez tavadan kolaylıkla ayrılmasını ve tavaya yapışmamasını sağlıyor. Isıyı çabuk emen ve homejen şekilde yayıp saklayan BergHOFF Neo Dökme Demir Tencere ve Tavalar yemeğin eşit şekilde ve lezzetini koruyarak pişmesini sağlıyor. Oldukça hijyenik olan emaye kaplaması ile BergHOFF Neo Dökme Demir Tencere ve Tavalar etlerin ve sebzelerin tadında, kokusunda hiç bir değişikliğe neden olmadan mükemmel pişiriyor ve kolay temizleniyor.www bergHOFF.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT