Bernardo Yaz Mevsimini Sofralara Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bernardo Yaz Mevsimini Sofralara Taşıyor

Tarihler: 22 Temmuz 2015 Çarşamba ~ 22 Eylül 2015 Salı

Firma: Bernardo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2015 ~ Eyl 22, 2015

Neşeli Yaz Sofraları Hazırlamak Artık Çok Kolay

2015 sofra trendlerinden ilham alarak tasarlanan Bernardo yemek takımları indirimli fiyatlarıyla sofralarınıza yeni bir soluk getiriyor.

Sofra tasarım uzmanı Bernardo, hafifliği, sağlamlığı ve yüksek kalitesi ile öne çıkan Bone China ve porselen yemek takımlarını yaz mevsimini çağrıştıran heyecanlı desenlerle bezedi.

Yazın canlı renkleriyle donatılan Bernardo yemek takımları, kullanım şeklinize göre günlük ve klasik kategorilerinde satışa sunuluyor. Ayrıca, altı ve on ikişer kişilik seçenekleriyle ve %50’ye varan indirim avantajıyla da sizlere dilediğiniz genişlikte davet sofraları hazırlama fırsatı veriyor.

Masanıza yazın samimiyet ve sıcaklığını taşıyan Bernardo, altı kişilik yemek takımları için iki yıllık, on iki kişilik yemek takımları için ise beş yıllık olmak üzere parça tedarik garantisi sağlıyor.

Bernardo’nun göz kamaştıran, şık yemek takımları ile yakından tanışmanız için sizleri en yakın Bernardo mağazasına bekliyoruz.

www.bernardo.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT