Bernardo’dan Ramazan Bereketi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bernardo’dan Ramazan Bereketi

Tarihler: 30 Haziran 2015 Salı ~ 30 Ağustos 2015 Pazar

Firma: Bernardo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2015 ~ Ağu 30, 2015

Bernardo’nun içi seramik, dışı granit kaplama tencereleri ile enfes iftar lezzetleri hazırlamak elinizde. Bernardo pişirme ürünleri, Ramazan Ayı’na özel yüzde 50 indirim kampanyasıyla tüm Bernardo mağazalarında ve Bernardo online alışveriş sitesinde satışa sunuluyor.

Seramik tencere, tava ve pişirme setlerinden çelik tencere setlerine, çaydanlıklardan cezvelere, fırın kaplarından döküm tencerelere kadar mutfağınızda ihtiyaç duyacağınız tüm pişirme ürünleri, Ramazan Ayı’na özel Bernardo yüzde 50 indirim fırsatıyla sizlerle buluşuyor.

Mutfağınıza beyazın sadeliğini ve granitin dayanıklılığını getiren ‘Pietra Tencere Seti’, doğa dostu kaplaması ile dikkat çekiyor. Soft-touch kulpları ve cam kapağı ile sevdiklerinize leziz iftar yemekleri hazırlarken mutfağınızdaki en büyük yardımcınız olacak ‘Pietra Tencere Seti’, sadece bu aya özel yüzde 50 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor.

İftar sonrası ve sahurun vazgeçilmezi çay keyfi için de Bernardo’nun becerikli çaydanlığı ’Smart Çaydanlık’ beklentilerinizi karşılıyor. Artık çay saatleriniz ’Smart Çaydanlık’ ile daha keyifli olacak. ’Smart Çaydanlık’, geleneksel çaydanlıklardan farklı olarak ‘buhar kesme kapağı’ ile çay koyarken sıcak su damlamasını önlüyor ve paslanmaz çelik ‘demlik süzgeci’ ile süzgeç ihtiyacını ortadan kaldırıyor. ’Smart Çaydanlık’ tiryakilerin beklentilerini boşa çıkarmayacak.

Ayrıntılı bilgi için www.bernardo.com.tr ve www.facebook.com/bernardoturkiye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT