Beta Tea’den Ferahlatan Bir Lezzet; Yaseminli Yeşil Çay

Beta Tea’den Ferahlatan Bir Lezzet; Yaseminli Yeşil Çay

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beta Tea’den Ferahlatan Bir Lezzet; Yaseminli Yeşil Çay

Tarihler: 15 Ağustos 2016 Pazartesi ~ 15 Ekim 2016 Cumartesi

Firma: Beta Tea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2016 ~ Eki 15, 2016

Taptaze yasemin çiçekleri ile nefis yeşil çayın harmanlanmasıyla ortaya çıkan Beta Tea Yaseminli Yeşil Çay, gün içinde kendinizi yenilemek istediğiniz zamanlarda en tatlı kaçamağınız olacak.

Beta Tea Yaseminli Yeşil Çay, mevsiminde toplanan mis kokulu gerçek yasemin çiçekleri ile güçlü antioksidan etkisine sahip olan ve şeker, kolesterol, kalp ve damar sağlığı üzerindeki iyileştirici etkisiyle bilinen yeşil çay ile aynı ortamda bekletilerek özenle hazırlanıyor. Kokusunu içerisindeki yasemin çiçeklerinden, tadını ise dolgun lezzetiyle yeşil çaydan alan Yaseminli Yeşil Çay tüm duyularınıza aynı anda hitap ediyor.

Özel kilitli ambalajı sayesinde kokusunu ve lezzetini uzun süre aynı tazelikte saklayabileceğiniz Yaseminli Yeşil Çay hem kendiniz hem de sevdikleriniz için sağlıklı ve sıcacık bir hediye alternatifi oluşturuyor. Kısa aralıklarla içerisindeki suyu süzdürerek üç defaya kadar demleme yapabileceğiniz bu nefis çayı tüm özel ve yeşil çayların demlenmesi için üretilen Beta Tea çay aksesuarları arasında bulabileceğiniz demlik ve süzgeçlerle demleyerek lezzetine lezzet katabilirsiniz. Tamamen el yapımı, yüksek ısıya dayanıklı, farklı kapasite ve modellerde üretilen demlikler ve tek kişilik demlemeler için ideal olan süzgeçler size çay keyfinizi benzersiz bir deneyime dönüştürme imkanı veriyor.

Siz de ferahlamak, ruhunuza hitap edecek farklı lezzetlere sahip yüzlerce çay çeşidi ve şık çay aksesuarlarını keşfetmek için Betateashop.com adresini ziyaret edebilir, BetaTeashop mobil aplikasyonları indirebilir veya seçkin Beta Tea satış noktalarımıza uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT