Betie’s, Ramazan Tatlılarına Yeni Nesil Lezzetler Ekliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Betie’s, Ramazan Tatlılarına Yeni Nesil Lezzetler Ekliyor

Tarihler: 23 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 23 Eylül 2012 Pazar

Firma: Betie’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2012 ~ Eyl 23, 2012

Geliştirdiği lezzet toplarıyla tatlı ve hediye konularına yenilik getiren Betie’s, Ramazan’da tatlı geleneğine de yeni bir soluk katıyor. Hurma ve kayısının, çikolotalı lezzet toplarıyla birleştiği Betie’s “Ramazan Aranjmanları”, lezzeti kadar şıklığıyla da dikkat çeken “kaftanlı kurabiyeler”, bu yazın ve Ramazan ayının en ayrıcalıklı tatlı seçenekleri olacak.

Yaz aylarına denk gelen Ramazan günleri insan sağlığını oldukça zorluyor. Özellikle bu dönemde yenen ağır yemekler ve tatlılar, farklı sağlık sorunlarına sebebiyet veriyor. Klasik tatlı ve hediye anlayışına yenilik getiren Betie’s, kendi ürünü çikolatalı lezzet toplarını, hurma ve kayısı ile birleştirerek, son derece lezzetli ve hafif bir Ramazan seçeneğine dönüştürüyor. Cup cakeleri, özel tasarım pastaları ve tatlı dünyasına kazandırdığı farklı konseptlerle hazırlanan lezzet topları ile son dönemin en gözde butik tatlıcısı olan Betie’s, yeni Ramazan Buketi ile fark yaratmaya hazırlanıyor. İçinde 30 tane lezzet topu ve ortalama 70 adet kuru kayısı ve 65-70 adet arası hurma bulunduran buket, Ramazan’a özel mesajlarınızı taşıyan kurabiyelerle birlikte de hazırlanabiliyor.

Lezzet toplarının yanı sıra renkli, şık ve tadına doyulmayan diğer bir Betie’s tatlısı da “Muhteşe Kaftanlar”. Tarçınlı , kakaolu, fındıklı, limonlu, zencefilli ya da vanilyalı olarak hazırlanabilen Betie’s kaftan kurabiyelerinin üzeri farklı renklerde şeker hamuruyla kaplanıp süsleniyor. Bukette 11 adet kurabiye yer alırken istenirse ürünler tek de satılıyor. Üstü kapalı olduğu taktirde 7 gün taze kalan “Muhteşe Kaftanlar”, Türk Gıda Kodeksine uygun ve katkısız olarak üretiliyor.

Ramazan ayında yapacağınız misafir ikramları ya da iftar davetlerine giderken yanınızda götüreceğiniz hediyeler için en şık tatlı seçenekleri bu yıl Beties’den olacak. Bu Ramazan’da tatlı anlayışını tamamen değiştirecek olan Betie’s, kişiye özel ürünleriyle sevdiklerinizi ve sizi mutlu edecek.

Fiyatı:

Ramazan Buketi 75 + KDV
Muhteşem Kaftanlar 60 TL+KDV (11 adet)
Mesaj Kurabiyesi 3TL + KDV (İstenirse)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT