Beymen Club ve Can Yayınları Edebiyat'ı Moda ile Buluşturuyor…

Beymen Club ve Can Yayınları Edebiyat'ı Moda ile Buluşturuyor…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen Club ve Can Yayınları Edebiyat'ı Moda ile Buluşturuyor…

Tarihler: 20 Aralık 2016 Salı ~ 20 Şubat 2017 Pazartesi

Firma: Beymen Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2016 ~ Şub 20, 2017

Beymen Club ve Can Yayınları, Türkiye’de bir ilke imza atarak bir moda markası ve yayınevi işbirliğiyle edebiyat dünyasının ünlü klasiklerini moda dünyası ile buluşturuyor.

Her sezon özgün şehirli kadın ve erkekler için günlük, şık ve heyecan verici tasarımlara hayat veren Beymen Club ile dünya ve Türk edebiyatının çağdaş ve klasik yapıtlarını Türkçe’ye kazandıran Can Yayınları tarafından gerçekleştirilen işbirliği kapsamında; BEYMEN Club tasarım ekibi tarafından edebiyat dünyasının ikonik kitaplarından ilhamla hazırlanan t-shirt’ler, aynı tasarımı içeren çanta, ayraç ve kitaptan oluşan dörtlü setler halinde satışa sunuldu.

İlk olarak Dostoyevski’nin Beyaz Geceler- Bir Hayalperestin Anıları, Oscar Wilde'ın Mutlu Prens ve Jane Austen’ın Aşk ve Gurur kitaplarından ilham alınarak hazırlanan setleri modaseverler ile buluşturan bu edebiyat ve moda işbirliği, önümüzdeki aylarda yeni kitap ve tasarımlarla zenginleşerek devam edecek.

Beymen Club ve Can Yayınları işbirliği ile hazırlanan ve 139 TL’den satışa sunulan özel setler, tüm BEYMEN Club mağazalarında ve www.beymenclub.com.tr adresinde yılbaşı öncesi sevdikleri için farklı hediye arayanları ve tüm kitap dostlarını bekliyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT