Beymen Collection 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen Collection 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Tarihler: 29 Ocak 2015 Perşembe ~ 29 Mart 2015 Pazar

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2015 ~ Mar 29, 2015

Beymen Collection, 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda seyahat tutkusuna odaklanarak dünyayı keşfetmekten zevk alan, kendinden emin ve özgün bir kadın tasviri yapıyor. Değişik coğrafyalardan esintiler ve farklı kültürel yansımaları modernizmle buluşturarak özgür ve kadınsı bir tavır ortaya koyan Beymen Collection, feminen ve maskülen görünümün tam ortasında yer alarak yalın ve net formları, etnik desenlerle farklılaştırıyor.

Siyah-beyaz birlikteliğinin yanı sıra yeşil, kahve, haki ve marin renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda özel bir yere sahip amerikan kol kesimli Afrikan puantiyeli ve çizgili elbiselerin yanı sıra volümlü ve organza etekler, şehir hayatını benimseyen ve durmadan yeniyi keşfetmekten korkmayan Beymen Collection kadınının feminen yönünü ortaya koyuyor. Tek renk takım elbiseler, rahat denim parçalar ve el işlemelerine sahip uzun kutu ceketler ise maskülen duruşu temsil ediyor. Bu sezon önemli parçalar arasında yer alan makro siyah-beyaz ve mikro sarı-beyaz gül gölgesi desenine sahip ceket ve pantolonlar kadınların romantik ruhuna dikkat çekiyor. Rahat deri ceket ve yelekler, basic tişört ve denim’le kombinlenerek günün her saati için spor ve şık görünüm vadediyor. Feminen siluet sunan tulumlar, zarif ve narin şallarla tamamlanarak zamansız şıklık için alternatif üretiyor. Volümlü etekler, keten dokulu elbiseler hafif trikolarla birleşerek yaz masumiyetini çağrıştırıyor.

Her zaman başrolde olan Beymen Collection kadını; bu sezon şık davetlere giderken kırmızı dantel kumaşı farklı parçalarla kullanarak kadınsılığına güç katıyor. Püsküllü veya taş işlemeleriyle öne çıkan elbiseler, el işi işlemelerle değer kazanırken, kadınlar için elegan görünüm sunuyor. Nakışlı siyah parçalar, pantolon ve ceket birlikteliğiyle kullanılarak geleneksel çizgiyi modern sunumla bir araya getiriyor. Beymen Collection yeni sezon koleksiyonu, zamansız tasarımlarıyla yaz aylarında fark yaratmayı sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT