Beymen’de Yeni Sezon Heyecanı Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen’de Yeni Sezon Heyecanı Başladı

Tarihler: 26 Şubat 2013 Salı ~ 26 Nisan 2013 Cuma

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2013 ~ Nis 26, 2013

Beymen, 2013 İlkahar – Yaz sezonuna yeni markalarıyla heyecan katıyor. Moda dünyasının takip ettiği isimleri bünyesine katarak her sezon daha da zenginleşen marka gamında, bu yaz Rick Owens, Mary Katrantzou, Christopher Kane ve Jason Wu yer alıyor. 1961 doğumlu Rick Owens, Amerikalı bir tasarımcı. Siyah ve deriye olan merakını koleksiyonlarına yansıtan Owens, bugün agresif bir tavırla modaya yaklaşıyor. Fütüristik ve geometrik çizgilerini derilerle kullanan tasarımcı, farklı kesimleriyle de dünya modasına dinamizm katıyor.

Londra moda haftalarının aranan ismi Mary Katrantzou, ünlü desenleriyle tasarımlarını adeta birer sanat eserine dönüştürüyor. Tasarımcı, sanat ve lüks objelere, elbiselerinde baskı olarak yer vererek Beymen mağazalarında farklılığını hissettiriyor. Birleşik Krallık’ın genç tasarımcıları arasında sesini sıkça duyuran İskoç asıllı Christopher Kane, farklı markalarla yaptığı başarılı işbirlikleriyle de ismini her geçen gün kuvvetlendiriyor. Bu yaz açık renk hakimiyetini koruyan koleksiyonunda farklı dekolte ve kesimleriyle şehirde özgür kadının ilk tercihleri arasına girmeye aday...

2006 yılında lanse ettiği ilk koleksiyonundan itibaren sürekli artan başarısıyla Jason Wu, Beymen’lerde bu yıl ilk kez satışa sunulmaya başlandı. Feminen ve modern tasarımlarıyla Amerikan spor tarzını buluşturan tasarımcı, dikkat çeken silüetleriyle bu yazı karşılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT