BG Store’da Yüzde 50’ye Varan İndirim Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi BG Store’da Yüzde 50’ye Varan İndirim Başladı

Tarihler: 10 Aralık 2013 Salı ~ 10 Şubat 2014 Pazartesi

Firma: B&G Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2013 ~ Şub 10, 2014

Bünyesinde satışa sunulan ithal ve kendi üretimi markalarıyla çocuk modasında trend belirleyici olan B&G Store, tüm mağazalarında %50’ye varan indirime başladı. Prestijli dünya çocuk giyim markalarını Türk çocuklarıyla buluşturan B&G Store, online mağazasında ise %90’a varan indirimli ürünleriyle fark yaratıyor. Türkiye genelindeki B&G Store mağazalarında satılan tüm ürünleri bulabileceğiniz B&G Store online mağazası, sürekli güncellenen kampanyaları ve %90’a varan indirimleriyle çocuk modasına her yerden ulaşılmasını sağlıyor.

Dünya markaları, B&G Store ile Türkiye’de
Türkiye’de üretilen BG Baby, NBT Jeans, Riccione, Tyess, Firstline, Riccione markalarıyla 0-14 yaş arası çocuk giyimine hizmet veren B&G Store, 69 mağazasıyla dilediğiniz her an her yerden en göz alıcı çocuk koleksiyonlarına ulaşmanıza imkan veriyor.

B&G Store; Guess Kids, Patrizia Pepe, Bikkembergs, Baby Graziella, Cristina Effie, Panini, First Line ve Brooksfield gibi yurtdışında kendini kanıtlamış ve Türkiye’de de seçkin bir kitle tarafından tercih edilen markaların çocuk Line’larını Türkiye’ye getiriyor.

www.bgstoreonline.com
www.bgstore.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT