Bilinenden Uzak Çaylar: Milky Oolong ve Lapsang Souchong

Bilinenden Uzak Çaylar: Milky Oolong ve Lapsang Souchong

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bilinenden Uzak Çaylar: Milky Oolong ve Lapsang Souchong

Tarihler: 27 Şubat 2017 Pazartesi ~ 27 Nisan 2017 Perşembe

Firma: Ronnefeldt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2017 ~ Nis 27, 2017

Günün her anında size eşlik eden artisan çay markası Ronnefeldt, değişik tat arayışı içerisindekilere tütsülenmiş ve Oolong çaylarını sunuyor.

1823 yılından beri çaya farklı bir bakış açısı katan Ronnefeldt, güneşin yüzünü göstermeye başladığı bu günlerde benzersiz tatlardaki zengin çay çeşitleri ile bahar modunuza eşlik ediyor.

Ronnefeldt’in çay tiryakileri için bu ay öne çıkardığı çeşitler ise; tütsülenmiş çay serisinden Lapsang Souchong ve oolongların en favorilerinden Milky Oolong…

Lapsang Souchong
Doğuşu Rusya’ya dayanan çay çeşitlerinden Lapsang Souchong tütsülenmiş bir Çin çayı. Kurutulma aşamasında yanan reçineli çam odunlarından gelen is aromasıyla hafif ve lezzetli bir füme olan bu eşsiz çay (alkol tüketmek istemeyenler için) füme et ve somonun tamamlayıcısı.

Milky Oolong
Genellikle Tayland ve Tayvan’da yetişen ve süt buharı ile fermante edilen çaylar en kıymetli ve nadir çaylar arasında gösterilir. Milky oolong da bu özel çaylardan biri. Yeşil çay ile beyaz çay arasında yer alan yarı fermante bu çeşit soğuk olarak da oldukça sık tüketilir. Elle toplanmış çay yapraklarının yoğun süt buharından geçirilmesi ile hazırlanan ve yine elle yuvarlanan, sınırlı miktarda üretilen bu çay, sütlü tatlıların tamamlayıcısı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT