Bir İstanbul Favorisi ‘Laleler’

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bir İstanbul Favorisi ‘Laleler’

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Şub 14, 2013

Favori’nin; “Favorim İstanbul” koleksiyonunun en anlamlı ve göz alıcı tasarımlarından, bir devre adını vermiş İstanbul’un sembolü laleler, takıya dönüşerek bayanların beğenisine sunuluyor.

Modaya uygun, yenilikçi ve özel tasarımlarıyla takı modasına yön veren Favori'nin; İstanbul’un tarihi güzelliklerini, büyüleyici manzarası ve eşsiz doğası ile harmanlayarak hazırladığı İstanbul Koleksiyonu’nun vazgeçilmez modelleri laleler, bayanların favorisi olacağa benziyor. İstanbul’un betimlendiği günlük olarak da kullanılabilecek bu özel koleksiyonun olmazsa olmazı laleler, aynı zamanda özel günler için de göz alıcı birer takıya dönüşüyor.

Favori; edebi eserlerde ve mitolojide çok özel bir yere sahip, şehre canlılık veren gerçek İstanbul lalesini, şıklıklarına renk ve anlam katmak isteyenlere armağan ediyor. Favori’nin; yüzük, küpe ve kolyelerinde yeniden doğan lalelerin, takım olarak kullanmayı tercih edenler için setleri de bulunuyor.

45’i aşkın tasarımcısıyla yılda 6 bin den fazla özgün modele imza atan Favori, sürekli yenilenen zengin ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. AB ve TSE standartlarına uygun olarak üretilen ürünlerin tamamı, ömür boyu ayar ve kalite garantisiyle satılıyor.

Favori'nin Türkiye çapındaki 100 mağazasında, tüketicilerin beğenisine sunulan ve uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çeken ürünleri incelemek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT