Bir Lezzet Mirası: Özsüt Yoğurt

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bir Lezzet Mirası: Özsüt Yoğurt

Tarihler: 28 Ağustos 2012 Salı ~ 28 Ekim 2012 Pazar

Firma: Özsüt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2012 ~ Eki 28, 2012

Özsüt, yoğurt ve kaymak ile olan 74 yıllık hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. “Geleneksel Türk yoğurdu” tanımının karşılığı olan Özsüt Yoğurt, yüksek yağ oranı ve yüzde 100 doğal içeriğiyle tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Hikayesine yoğurt ve kaymak üreterek başlayan Özsüt, bu konudaki uzmanlığını tekrar hayata geçirdi ve Özsüt Yoğurt’u meraklılarıyla buluşturdu. Sayısız yararı bulunan ve mutfağımızın vazgeçilmez tadı olan yoğurdu günlük olarak üreten Özsüt, böylece market kanalına da giriş yapmış oldu.

Geleneksel Türk yoğurdunun tam karşılığı olan Özsüt Yoğurt, piyasadaki benzerlerinin iki katından daha fazla yağ oranına sahip. Beraberinde aroma maddelerini de getiren ve lezzeti daha da zenginleştiren yağ oranıyla Özsüt Yoğurt, eşsiz bir kıvam alıyor.

Özsüt Yoğurt’un en önemli özelliği ise, içerisinde barındırdığı yararlı bakterilerin üst seviyede olması... Benzerlerinin tam 1000 katı kadar yararlı bakteri içeren yoğurda, raf ömrü uzatacak hiçbir madde eklenmiyor.

İçerisinde koruyucu katkı maddesi de bulundurmayan yoğurdun üretiminde kullanılan süt ise, tek bir çiftlikten sağlanıyor. Yüksek kuru madde oranı da Özsüt Yoğurt’un bir diğer özelliği olarak gösteriliyor. İstanbul’da Migros ve Macro Center; Antalya’da Tansaş, Macro Center ve Migros; Ege Bölgesi’nde ise sadece Migros ve Tansaş mağazalarında bulunan, çok yakın bir gelecekte de tüm Türkiye’deki Tansaş, Migros ve Macro Center’larda satışa sunulacak olan, geleneksel Türk damak tadına uygun Özsüt Kaymaklı Yoğurt, lezzeti yeniden tanımlayacak.

Çiftlik sütünden ve yüzde 100 doğal olarak üretilen Özsüt Yoğurt sizi, özlediğiniz yoğurt lezzetiyle buluştururken, sofraların da baş tacı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT