Black Friday’e Özel Yüzde 25 + Yüzde 25 İndirim

Black Friday’e Özel Yüzde 25 + Yüzde 25 İndirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Black Friday’e Özel Yüzde 25 + Yüzde 25 İndirim

Tarihler: 20 Kasım 2017 Pazartesi ~ 20 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Atasun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2017 ~ Oca 20, 2018

Atasun Optik, dünyanın pek çok ülkesinde “Black Friday” olarak bilinen, markaların müşterilerine büyük indirimler sunduğu dev kampanya gününe özel Lacoste, Guess, Vogue, Nike ve Carrera markalı güneş gözlüklerinde mevcut % 25 indirime ek %25 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya tüm Atasun Optik’ler ve www.atasunoptik.com.tr’de 24-25-26 Kasım tarihlerinde geçerli olacak.

Birbirinden farklı modellerle dünya markalarına ev sahipliği yapan Atasun Optik “Black Friday”e özel kampanyası ile 24-25-26 Kasım tarihlerinde Lacoste, Guess, Vogue, Nike ve Carrera markalı güneş gözlüklerinde mevcut %25 indirime ek %25 indirim fırsatı sunuyor.

Atasun Optik’in Türkiye genelindeki 180 noktası ve online alışveriş sitesi ww.atasunoptik.com.tr’de geçerli olacak kampanya yepyeni bir güneş gözlüğüne sahip olmak isteyenleri ya da sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT